LGA 775 anakarta işlemci ve ekran kartı önerisi

Hocam eğer elinizde hiç parça olmadan toplamayı düşünüyorsanız bütçe de kısıtlıysa 1156 pin bir anakart ve Xeon X3440 tabanlı toplayın derim. Ama elde malzeme var bunları değerlendireyim derseniz başka.

Evet elde malzeme var bir de PP nozde sigara içen bir abimiz var yorumunuzu okurken ağızda sigara VSR'ken.

Aliexpress'e pek yaklaşmayın hocam, sıkıntı çıkabilir şu dönemde. Bence Sahibinden'e girin oradan bakın. E5450 veya Q9400 kovalayın, aralarında pek fark yok zaten. 150 liraya rahat bulursunuz Q9400'ü.

Aramıstim ancak ben İstanbul sultangazide otutuyorum bu civarda islemci bulmak zor. Buralarda her 10kisden sadece 2'sinde PC var maalesef.

Evet elde malzeme var bir de PP nozde sigara içen bir abimiz var yorumunuzu okurken ağızda sigara VSR'ken.

Aramıstim ancak ben İstanbul sultangazide otutuyorum bu civarda islemci bulmak zor. Buralarda her 10kisden sadece 2'sinde PC var maalesef.

Bir de son bir şey sormak istiyorum konumuzla alakalı. Xeon modlu islemci veya Q9400 arasında kaldım. Ve GPU olarak ne alyim 2.elden GTX750 Ti RX460 vs. Nasıl bir şey cok kararsiz kaldim bende diger insanlar gibi artik oyun oynamak istiyorum.

Bir de son bir şey sormak istiyorum konumuzla alakalı. Xeon modlu islemci veya Q9400 arasında kaldım. Ve GPU olarak ne alyim 2.elden GTX750 Ti RX460 vs. Nasıl bir şey cok kararsiz kaldim bende diger insanlar gibi artik oyun oynamak istiyorum.
RX 460 ve modlu Xeon. Ama sticker ile modlanmışlardan ziyade, lehimliler daha uzun ömürlü.

İki seçenek arasında kararsızsanız karşılaştırma videolarını izleyin. Oynadığınız bir oyun varsa sistem ile beraber oyunun adını yazıp karşılaştırma videolarına bakın karar vermenizi kolaylaştırır.

Lehim derken biraz açar mısınız bu konu hakkında fikrim yok.

Bu lehimli olan.

processor-intel-xeon-e5450-3-0-ghz-quad-core-hard-modded-socket-775-eden84-1610-06-eden84@5.jpg

Bu da "Sticker" lısı.

Adsız.jpg

Zaman içinde plastik, CPU'nun ısısı sebebi ile özelliğini kaybedebiliyor. Bundan ötürü PIN bağlantıları metal alaşımlı olursa daha uzun süre sabit kalabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı