- Katılım
- 17 Aralık 2019
- Mesajlar
- 9.593
- Makaleler
- 3
- Çözümler
- 66
Güzelmiş, değerlendirilir. Sağ olun.Hocam şu videoya bir bakın.
Güzelmiş, değerlendirilir. Sağ olun.Hocam şu videoya bir bakın.
Rica ederim O kanal 775 soket ve Xeon işlemci üzerine OC denemeleri yapıyor. İlginiz varsa diğer videolar da güzel bayağı beğenirsiniz.Güzelmiş, değerlendirilir. Sağ olun.
Hocam eğer elinizde hiç parça olmadan toplamayı düşünüyorsanız bütçe de kısıtlıysa 1156 pin bir anakart ve Xeon X3440 tabanlı toplayın derim. Ama elde malzeme var bunları değerlendireyim derseniz başka.
Aliexpress'e pek yaklaşmayın hocam, sıkıntı çıkabilir şu dönemde. Bence Sahibinden'e girin oradan bakın. E5450 veya Q9400 kovalayın, aralarında pek fark yok zaten. 150 liraya rahat bulursunuz Q9400'ü.
Evet elde malzeme var bir de PP nozde sigara içen bir abimiz var yorumunuzu okurken ağızda sigara VSR'ken.
Aramıstim ancak ben İstanbul sultangazide otutuyorum bu civarda islemci bulmak zor. Buralarda her 10kisden sadece 2'sinde PC var maalesef.
RX 460 ve modlu Xeon. Ama sticker ile modlanmışlardan ziyade, lehimliler daha uzun ömürlü.Bir de son bir şey sormak istiyorum konumuzla alakalı. Xeon modlu islemci veya Q9400 arasında kaldım. Ve GPU olarak ne alyim 2.elden GTX750 Ti RX460 vs. Nasıl bir şey cok kararsiz kaldim bende diger insanlar gibi artik oyun oynamak istiyorum.
RX 460 ve modlu Xeon. Ama sticker ile modlanmışlardan ziyade, lehimliler daha uzun ömürlü.
Lehim derken biraz açar mısınız bu konu hakkında fikrim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.