LGA 775 anakarta zorlayarak LGA1155 stok fan takmak

EnesKs

Hectopat
Daha fazla  
Biraz garip bir konu ama biraz ittire ittire zorlayarak LGA 775 anakarta LGA 1155 stok soğutucu çapraz bir biçimde 2 tane pini oturttum. Yani gergin duruyor ama sağlam oldu gibi duruyor :ROFL: Bana ilerde sıkıntı çıkarır mı yoksa bir sakınca yok mu ? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağını kullanırken görürsün. Bilgisayarı yük altında test edip değerleri paylaşabilirsin.
Bugün eve geldiğimde test edeceğim bakalım yaklaşık
Görüntüsünü atsaydın iyi olurdu. Çok sağlam oturduğuna inanıyorsan kullanırsın yalnız zoraki oturttuğun için çıkardığında anakart hasar görecek. Termal macun kuruyasıya kadar vaktin var :yerlerde:
Yani oturttum dedim anakarta bir zarar gelecek diye test ettim çıkardım bir defa sıkıntı yoktu çok
Biraz garip bir konu ama biraz ittire ittire zorlayarak LGA 775 anakarta LGA 1155 stok soğutucu çapraz bir biçimde 2 tane pini oturttum. Yani gergin duruyor ama sağlam oldu gibi duruyor :ROFL: Bana ilerde sıkıntı çıkarır mı yoksa bir sakınca yok mu ? Şimdiden teşekkürler.
Evet arkadaşlar testleri bugün gerçekleştirdim tam yük altına dayanamadı :cry: YouTube dan video açtım 720p ve 100 dereceyi gördüm tabi dayanamadı termal macun yeni olmasına rağmen yeni bir soğutucu alacağım önerirsiniz sevinirim f/p olursa sevinirim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı