LGA 775 İşlemci + RAM + Ekran Kartı

Makaleler
3
Daha fazla  
300TL'ye başlıktaki ürünlerden istiyorum.
Anakart Gigabyte VM900M.

Bu sisteme upgrade yapılmaz demeyin. Babamın eski bilgisayarı beni idare etsin yeter 15 tatile kadar.

Oynayacağım oyunlar LOL-CSGO Yüksek Çözünürlük/Yüksek Ayarlar 60FPS+ istiyorum. Ekran kartı olarak R7 240 düşünüyorum. İşlemci önerileriniz en az 2 tane olursa sevinirim. Çünkü bulunduğum ilçeden almak istiyorum.
İkinci el alacağım bu arada.

Çok uzattım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır teşekkür ederim.
Arayışların hala sürüyor. Önereceğiniz işlemcinin fiyatını da söylerseniz sevinirim. Ve bu işlemci mırlama, sticker, anakart kesme ne anlama geliyor. Açıklarsanız sevinirim.

Hayır teşekkür ederim.
Arayışların hala sürüyor. Önereceğiniz işlemcinin fiyatını da söylerseniz sevinirim. Ve bu işlemci mırlama, sticker, anakart kesme ne anlama geliyor. Açıklarsanız sevinirim.
''bu işlemci mırlama, sticker, anakart kesme ne anlama geliyor'' ne alaka ilanda bunlarla ilgili hiç birşey geçmiyor ki.

Anakartın Core 2 Quad destekleseydi gönül rahatlığıyla Xeon takabilirdin fakat desteklemediği için Core 2 Duo iyi bir işlemci ile yola edebilirsin. Maksimum alacağın ekran kartı R7 240 yada o civarda bir performansı olan ikinci el eski bir kart olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı