LGA 775 uyumlu işlemci tavsiyesi

@Yiğitt35 hocam o anakartı aldım yanına Q9550 işlemciyi aldım şimdi baktım bede 4 sene evvel DDR3 RAM almıştım 4 GB çalışır mı bilmiyorum o zamanlar arkadaşa vermiştim lazım olmuştu çalışmıyor demişti bakalım bende çalışacak mı ayrıyeten Intel'in stok soğutucusunu ayakları kırıktı onu da değiştirdim.

@Yiğitt35 hocam o anakartı aldım yanına Q9550 işlemciyi aldım şimdi baktım bede 4 sene evvel DDR3 RAM almıştım 4 GB çalışır mı bilmiyorum o zamanlar arkadaşa vermiştim lazım olmuştu çalışmıyor demişti bakalım bende çalışacak mı ayrıyeten Intel'in stok soğutucusunu ayakları kırıktı onu da değiştirdim.

@odunq hocamızdan mı aldınız? P5G41TM LX'in slot başına 4 GB DDR3 1333MHz RAM olmak üzere toplam 8 GB RAM desteği bulunmakta zaten, RAM çalışıyorsa ve destek listesinde de varsa sıkıntı çıkarmaz. Bu arada hayırlı olsun o anakart ve Q9550 güzel parçalardır.

Q9550'ye zaten maksimum HD6870 - GT1030 - HD7750 - HD7850 - GTX750 Ti seviyesinde kartlar alınabilir, bu kartlara bile GTA 5 gibi işlemci sömüren oyunlarda darboğaz yaşatabilir fakat genel olarak besleyecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı