LGBT dünyanın belirli yerlerinde amacına ulaşmış durumda. En basit örnek olarak birinin herhangi bir dine veya ırka saldırısı ifade özgürlüğü sayılırken, LGBTQ aleyhine konuşamadığınız ülkeler var. Dünyada olduğu gibi bizim ülkede de amaç bu olsa gerek. Bu işi meşrulaştırmak, yasalaştırarak koruma altına almak isteniyor ama bu bizde amacına ulaşamaz. Sebebi çok uzun şuan çok üşendim.
Ben kendimi acındırmıyorum merak etme Ayrıca bu farklılık falan değildir, istersen "normal" bir insan da olabilirsin. Bu zihinsel engelli LGBTliler olduğu sürece TikTok'ta para isteyenler artacak.
Dostum biri siyaset biri ise yaratılışını kabul etmeme bence çok ayrı konular . Siyaset bir görüş üzerine ama diğeri kendini kabul edememe yani zavallılık da diyebilirim.
Arjantin, Belçika, Birleşik Krallık, Brezilya, Danimarka, Fransa, Kanada, İspanya, İsveç, İzlanda, Lüksemburg, Hollanda, Norveç, Güney Afrika, Uruguay ve Yeni Zelanda.
Dostum biri siyaset biri ise yaratılışını kabul etmeme bence çok ayrı konular. Siyaset bir görüş üzerine ama diğeri kendini kabul edememe yani zavallılık da diyebilirim.
Kendini kabul edememekle alakası yok, bilimden bu kadar bir haber olmayın artık. Eş cinsellik gayet normal bir şey. Elbette eş cinsel gibi davranan ama heteroseksüel olan insanlar var ama doğuştan öyle olanlarda var.
İnternetin içine eden günümüz sorunlarından. LGBT'ye saygı duymam, olabildiğince linçlemeye çalışırım. Sadece 2 cinsiyetin olduğu günlere geri dönmek istiyorum.
İnternetin içine eden günümüz sorunlarından. LGBT'ye saygı duymam, olabildiğince linçlemeye çalışırım. Sadece 2 cinsiyetin olduğu günlere geri dönmek istiyorum.
Herkes istediğini yaşasın umurumda değil ki herkesinde böyle olmalı, saygı duyuyorum. Erkek erkeğe bir şeyler yaşadıkları ( ya da kız kıza) zaman bana bir artısı veya eksisi olmuyor, eş cinseller beni de eş cinsel yapmıyor. Ama şuna karşıyım sürekli gözümüze sokup. Biz LGBT liyiz bize saygı duyucaksınız! Vb eylemleri sürekli gözümüze sokmaları sinir bozucu oluyor. Tamam lgbtlisin anladım ama sürekli dile getirmene gerek yok değil mi? (konudan biraz sapmışım pardon.)
Herkes istediğini yaşasın umurumda değil ki herkesinde böyle olmalı, saygı duyuyorum. Erkek erkeğe bir şeyler yaşadıkları ( ya da kız kıza) zaman bana bir artısı veya eksisi olmuyor, eş cinseller beni de eş cinsel yapmıyor. Ama şuna karşıyım sürekli gözümüze sokup. Biz LGBT liyiz bize saygı duyucaksınız! Vb eylemleri sürekli gözümüze sokmaları sinir bozucu oluyor. Tamam lgbtlisin anladım ama sürekli dile getirmene gerek yok değil mi? (konudan biraz sapmışım pardon.)
Hocam desteklememek ve saygı duymamak tamamen senin fikrin. Amaçları nedir sizce?
Arjantin, Belçika, Birleşik Krallık, Brezilya, Danimarka, Fransa, Kanada, İspanya, İsveç, İzlanda, Lüksemburg, Hollanda, Norveç, Güney Afrika, Uruguay ve Yeni Zelanda