LGBT amacına ulaşabilecek mi?

• Konuyu başlatan Mky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 156
  • Görüntüleme 7.395
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
LGBT herkesi kötü etkiliyor, insan olanların insan olmamasını istiyor resmen. Saygı falan duymam, gidin evinizde yapın kendi sapkınlıklarınızı, tabii evlatlıktan reddedilmemişlerse 😀

İnsanların insan olmamasını mı istiyor? Sadece cinsel yönelimler insanı nasıl insanlıktan çıkartabilir?

LGBT'yi zerre sevmem, herkesin cinsiyeti var. Bu cinsiyetimize sahip çıkmak ve onu korumakla yükümlüyüz. Bu saçmalıktan ötedir.

Kısa ve öz olarak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hep bu animeye bağlanan kişilerde oluşuyor LGBT desteklemiyorum.

Boş boş işler. Normal bir insan eşcinsel olamaz, akli dengesinde bir sorun vardır. Bu saçmalığı insanlığa yaymaya çalışan saçma sapan bir grup, saygı duymuyorum.

LGBT bireylere kişisel tercih olarak özgürlük tanınmalı fakat bana göre rezalettir ve sakatat gibi iğrençtir.

Boş boş işler. Normal bir insan eş cinsel olamaz, akli dengesinde bir sorun vardır. Bu saçmalığı insanlığa yaymaya çalışan saçma sapan bir grup, saygı duymuyorum.

2.dünya savaşında Nazilerin Enigma adlı şifreli mesajlaşma aygıtını deşifre eden, tarihe mal olmuş 12 İngiliz bilim adamından biri olarak gösterilen ve modern bilgisayarın mucidi olarak kabul edilen Alan Turing bir eş cinseldi. Sence böyle dahi bir adamın akli dengesi bozuk olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı