LGBT amacına ulaşabilecek mi?

• Konuyu başlatan Mky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 156
  • Görüntüleme 7.413
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2.dünya savaşında Nazilerin Enigma adlı şifreli mesajlaşma aygıtını deşifre eden, tarihe mal olmuş 12 İngiliz bilim adamından biri olarak gösterilen ve modern bilgisayarın mucidi olarak kabul edilen Alan Turing bir eş cinseldi. Sence böyle dahi bir adamın akli dengesi bozuk olabilir mi?
Zaten dahi insanlar normal insanlar değil, aşırı zeki, farklı insanlardır.

LGBT dediğin gecelik ilişki yaşayan, küçük çocukları kötü etkileyen 6 yaşındaki kızın ben lezbiyen miyim diye sormasına neden olan, yürüyüşlerinde kendilerine... Diyen öpüşen insan topluluğudur. Bunlara saygı duyanın bir gram da beyni yoktur açık net sadece heyecan arayan bebeler. Bu demek değildir ki eş cinsel insanlara saygım yok tabii ki var ama bu LGBT dediği topluma girdiği an saygım biter.

Bu kadar doğru söz birkaç aydır görmedim.

İnsanca yaşamak herkesin hakkı. Hangi yöntemle alınacaksa alınsın hiçbir şey insan özgürlüğünden önemli değildir. Kültür ve birikimleriniz de dahil. Destekliyorum.

İstediklerine ulaşabileceklerine eminim, elbet bir gün.

LGBT yürüyüşleri terörizmden başka bir şey değil. İsteyen istediğini yaşayabilir. Her türlü inanç ve yönelime saygı duyarım. Ama LGBT yürüyüşü adı altında halkı rahatsız edersen, kamuya ciddi zararlarda bulunursan kusura bakma kardeşim. Günün sonu hapishanede biter bu kadar basit.

Şimdi bana göre kimin ne olduğu sorun değil herkesin kendi hayatı yaşamı ama saçma yürüyüşler firmaların onları kullanıp pride month filan yapması oyunlarda sjw görmek bu bıktırıyor.

Zaten eşit haklara ulaşma olan amacını dünyada çoğunlukla gerçekleştirdi. Ülkemiz içinse eşcinsel evlilikler de yasal sayılacak mı, elbet bir gün. Yorumlarda kendini Andrew Tate sanan arkadaşlar da sadece izleyecek.
young-royals-wilhelm-and-simon-piano-tall.jpg

Biz bu kadar konuştukça ne yazık ki amacına ulaşacak. Artık içimden bir şey demek geçmiyor ancak hala nefretim olduğu gibi duruyor, bunu normalmiş gibi gösterenlere de Allah akıl fikir versin diyorum...

• Beğen
İfadeler: Mky
İnsanların insan olmamasını mı istiyor? Sadece cinsel yönelimler insanı nasıl insanlıktan çıkartabilir?
Kolaylıkla çıkartabilir. Özellikle bu yürüyüşlerin asıl amacı manipülasyon zaten.

• Beğen
İfadeler: Mky
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı