LGBT bireylerin toplumdaki yerleri nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşcinsellik bir hastalık değildir! Bir tür içinde çoğalma için iki farklı cinsiyetin seksüel yolla birleşiminin gerekiyor olması, aşkın da bu iki tür arasında olması gerektiği anlamına gelmez.
Hastalıktır ve insanın yaratılışına aykırıdır.
 
Okuyunuz;

Sodom halkının erkekleri

Bu halkın erkekleri inanılmaz derecede sapkındı. Bu halkın erkekleri başka erkeklere tecavüz etmek istiyorlardı (erkek sandıkları aslında meleklerdi ama Sodom halkının erkekleri onların da erkek olduklarını düşündükleri için onlara toplu halde tecavüz etmeyi planlıyorlardı.) Bu tarz bir günah o kadar korkunçtu ki, Allah bütün şehri cezalandırmaya kararlıydı. Bu yargı, Adem'e verilmiş olan yargı ile tutarlıydı. Allah başlangıçta günahın sonucunun ölüm olduğu konusunda Adem’i uyarmıştı. Başka hiçbir ceza (dayak, hapis vs.) Yeterli değildi. Allah Adem'e şöyle dedi:

Benzer şekilde, Sodom halkının erkeklerinin günahlarının da sonucu, onların ölmeleri gerektiği anlamına geliyordu. Hatta bütün şehir ve içinde yaşayanlar cennetten gelen ateş ile yok olacaktı. Bu İncil'de daha sonra açıklanan bir düzenin örneğidir:

Burada geçen eylem "tecavüz". Benim bahsetmek istediğim şey ise rızaya dayalı cinsellik.
 
Bir LGBT birey olarak, LGBT bireylerin siyasal ve toplumsal olarak baskılanması hakkında insanların görüşünü almak istiyorum. Anket şirketleri araştırma yapıyorlar ancak bu bana çok gerçekçi gelmiyor.

Lütfen saygı çerçevesinde konuşalım.
İnsanlar. Biz neredeysek onlarda orada.
 
Toplumda ayrı bir yerleri yoktur. Ben insanları ikiye ayırırım: iyi insan, kötü insan. LGBT'liymiş, heteroymuş, beyazmış, siyahmış, Kürt'müş, Türk'müş, Alevi'ymiş, Sünni'ymiş buna bakmam. Toplum toplumdur.
 
Şu anda zaten yaratılışımıza aykırı yaşıyoruz. Buna yüzlerce örnek verilebilir. Ancak niye sadece bu konu üzerinden baskılanmaya çalışılıyoruz, ben de bunu kafama oturtamıyorum.

Kimse kimseyi baskılamıyor sadece bunun bir hastalık olduğunu söyledim yoksa isteyen deveyle sevişsin bana ne.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı