LGBT nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynak neresidir acaba? Pedofili -ki kendisi en nefret ettiğim sapkınlıktır- ne zaman hafife aldım?

Görmek zorunda değilsin zaten? Kafana silah dayayıp mı izlettiler bu ne dramatiklik göz senin bakmasaydın o zaman?
Arkadaşım astral seyahat ile mi anlayacağım orada öpüşme olduğunu. Sabrım yetmiyor vallahi. Hoşnut olmuyorum arkadaşım. Bilerek 10 dakika bakmıyorum zaten. Gördüğüm şey artık hafızama girdi. HDD mi bu sileyim? Siz madem böyle saçma benzetmeler yapıyorsunuz. Erkek çocuğuna tecavüz edildiğine bakireliği kaybolmadı ki zaten diyenler gibisiniz. Göze sokulmasını istemiyorum. Ne saçmalıyorsunuz anlamadım ki.

Bu kadar "hoşnut" olmamanız homofobi belirtisi zaten. 2 tane normal insanın öpüşmesinde ne var bu kadar? Mutant falan yok karşınızda, sizin gibi 2 insan evladı var ve size de hiçbir zararı yok. Ve ne saçma bir benzetme o? Lütfen böyle hassas bir konuyu pattan açmayın çok istiyorsanız uyararak açın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…