LGBT nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben geri çekileli 3-4 sayfa oluyor ama siz bırakamadınız beni, çok sevdiniz galiba, homofobi kılıfında gay falan olmanızdan şüphelenmedim değil
Cidden, bu forumda o kadar konuda tartıştım fakat sizin gibisini hiç görmedim. Umarım bu kılıftan en erken şekilde çıkarsınız ve biraz da olsa büyürsünüz.

Daha ne olabilir derken, Technopat beni gerçekten şaşırtmıyor.

Amin.

Ben herhangi bir kılıf içerisinde değilim benim ne olduğum belli ama siz biraz şüphelisiniz bence kendinizle barışık olun <3 iyi geceler herkese.

Şu konuyu din meselesine çevirmeyin.
Agnostik ve batıcı bir birey olarak ben de rahatsız oluyorum. Eşcinselliği sevip sevmemenin inanç ile alakası yok, bu kişinin içinde ve cinsel yöneliminde biten bir şey.

Bir kişinin özgürlüğü, başka bir kişininkini kısıtlamayacak kadardır; sözünü tekrar hatırlatıyorum. Bana saygılı olana ben de saygılı olurum, her insan evladına yaptığım gibi.

LGBT destekçisi değilim ama saçmalamış ve abartmışsınız gerçekten.
Dünyaya ve sosyal platformları pek iyi takip etmiyorsunuz sanırım. Ayrıca gülen emoji atmanızda benim size gülmeme bir vesile oldu. Takip edenler anlar ne demek istediğimi.

İlgi ver bana ilgi ilgi..

Homofobinin tanımını yaptığınız için teşekkürler.

Annem babam ne alaka? Onlar Müslüman diye ben de mi Müslüman olmak zorundayım? Neden "gerekiyor"?

Annem babam ne alaka? Onlar Müslüman diye ben de mi Müslüman olmak zorundayım? Neden "gerekiyor"?
Araştırmanı öneriyorum. Sanırım önceden seninle bu konuyu tartışmıştık. Hala aynısın. Araştırmadan bilip bilmeden yorumlar atıyorsun. Ayrıca ben orada zorunlusun yazmadım. Boş cevap atma lütfen. Teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…