LGS 1 gün kala ne yapılmalı?

Lugatiturki1

Decapat
Ben son 56 gün kala 290'dan puandan başladım. 390'lara falan geldim. Çok matematik çalışmadım. 2022'de 7 net mi ne yaptım. Fen ve Türkçe 17-3 ikisi de 6 soru dikkat hatasından. Onlara da baktım örnek soruları çözdüm. Hiç heyecanlı değilim. Sosyal bilimler lisesi var 350/360 puan mı ne. İlçe merkezinde. 2022 de 409'la almis güzel bir Anadolu lisesi var. Ne yapmalıyım sizce? Anadolu lisesi olursa çok güzel olur. Dikkatli çözeceğim rahat kafayla sıfır stres ve heyecan.

Ben son 56 gün kala 290'dan puandan başladım. 390'lara falan geldim. Çok matematik çalışmadım. 2022'de 7 net mi ne yaptım. Fen ve Türkçe 17-3 ikisi de 6 soru dikkat hatasından. Onlara da baktım örnek soruları çözdüm. Hiç heyecanlı değilim. Sosyal bilimler lisesi var 350/360 puan mı ne. İlçe merkezinde. 2022 de 409'la almis güzel bir Anadolu lisesi var. Ne yapmalıyım sizce? Anadolu lisesi olursa çok güzel olur. Dikkatli çözeceğim rahat kafayla sıfır stres ve heyecan.

Reis 390 da yapıyorsan fu dikkat çöz matematik zorla git Anadolu'ya bende 400 civarı yapıyorum zorlayıp inşallah güzel bir liseye gideceğim. Ama bende de heyecan yok sakın mola da kimse ile sınav alakalı konuşma.

2021 de millet 390 ile fene gidiyordu şimdi ise 390 ile nitelikli bir Anadolu lisesine gidersin kapat artık defteri test kitabını ya dinlen heyecanlı olmaman da güzel.

Çalışma.

Son gün çalışma 0 bakma. Yat uzan kafa dinle iyi uykunu al. Heyecanlanma sadece düzenli uyku almaya bak 8 saat uyu. Ben 3-4 saat uyudum ve yapamadım. Sakın geç uyuma.

Arkadaşlar benim en büyük motivasyonum babam ve 2 tane çok yakın arkadaşım ve bana güvenen kopilot rehberlik koçu ;) bazı akrabalarıma inat senden bı halt olmaz yapamazsın diyenlere inat elimden gelenin en iyisini Allah'ın izniyle başaracağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı