LGS 1 puanla kaçırılan liseye gidilebilme ihtimali var mıdır?

Hocam 13.soruyu dogru yapmıştım.
Hocam dediğim gibi eğer okulumuzda belirttiğiniz serseri tiplerden varsa ya o ortamdan uzaklaşacaksınız yada okul değişiceksiniz.Kimse kötü biri olmak istemez değil mi?Size önerdiğim İstanbul havalimanı mesleki teknik Anadolu lisesine gelebilirsiniz.

Hocam dediğim gibi eğer okulumuzda belirttiğiniz serseri tiplerden varsa ya o ortamdan uzaklaşacaksınız ya da okul değişiceksiniz. Kimse kötü biri olmak istemez değil mi? Size önerdiğim İstanbul havalimanı mesleki teknik Anadolu lisesine gelebilirsiniz.

Hocam dediginiz okulu cok umursamamistim meslek lisesi diye baktim simdi 450 puanla aliyor bir meslek lisesi neden o kadar fazla puanla alir ki.

Hocam dediginiz okulu cok umursamamistim meslek lisesi diye baktim simdi 450 puanla aliyor bir meslek lisesi neden o kadar fazla puanla alir ki.
Hocam ben o lisede okuyorum üst bölümüme puanım yetmedi bir alt bölümde okuyorum.Okul zaten iga nın,Yemekhane servisle ulaşım bedava pansiyon ücreti yok okulun her imkanından yararlanabiliyorsun.Bu konu çok uzun eğitim sistemi falan değişik isterseniz tabikide anlatırım ama bu sayfayı (yani şuanda mesaj yazdığım konu)boş doldurmak istemem.Eğer isterseniz bana ulaşın size detaylıca okulu anlatiyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı