Çalışmayan birisi için evet.%13 iyi mi?
Çalışmayan birisi için evet.%13 iyi mi?
%13 iyi mi?
Geçen sene de öyleydi, örnek sorulara güven olmayacağını bilmesi lazımdı bu sene girenlerin.Bence bu başlık yerine Mebin alakasız örnek soruları adına bir başlık açılabilir.
Puanınızı yanlış hatırlıyorsunuz o zaman. Hatta şimdi de baktım 454 almışım, 1,44'e girmişim.Ben 434 ile 1,29'a girdim...
Hocam tam tersi bu sinav daha zordu. Gece sene 180 full vardi bu sene 90 kusur full var.O zaman bu sınav geçen yıla göre kolaymış430 alanlar %1.2'lik dilime giriyorlardı 2020'de. Yine de kazanan herkese tebrikler umarım herkes umduğunu almıştır.
Hocam helal olsun ben 50 60 kitap rahat bitirdim siz nasil 7 kitapla o kadar iyi yaptiniz?Toplam 7 test kitabı ile (sadece 2 tanesini tamamen bitirdim), 0,09 yaptım. Nitelikli soruları çözmek yetmişti.
Edit: Son 2 haftada tüm çıkmış örnek soruları çözmüştüm. Bana bayağı faydası olmuştu. Herkes örnek sorular için kötü diyordu ama bana göre benzer sorular çıktı. 2019 yılında girim.
Dedim ya bu sınav çalışanı değil zeki olanı seçiyor kitap sayısı ile alakası yok. Doğuştan yeteneğiniz yoksa yapamıyorsunuz benim gibi.Hocam helal olsun ben 50 60 kitap rahat bitirdim siz nasil 7 kitapla o kadar iyi yaptiniz?
Hayir, alakası yok. Sınav çalışan ile calismayani ayırt ediyor, saçma sapan konusmayin lütfen.Dedim ya bu sınav çalışanı değil zeki olanı seçiyor kitap sayısı ile alakası yok. Doğuştan yeteneğiniz yoksa yapamıyorsunuz benim gibi.
%4'lük dilimdesin yapamamış halin bu mu?Dedim ya bu sınav çalışanı değil zeki olanı seçiyor kitap sayısı ile alakası yok. Doğuştan yeteneğiniz yoksa yapamıyorsunuz benim gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.