LGS 2023 hakkında tahminleriniz ne?

Lexus LFA

Hectopat
Öncelikle yarın LGS'ye girecek bütün öğrencilere başarılar.

Yarınki sınav için olması mümkün tahminleriniz neler? (sıralamalarda yığılma olur vb.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen seneye göre biraz daha zor bir sınav olursa daha iyi olur. Geçen sınav çalışan ile çalışmayanı ayırt etmeyi başaramadı. Onun yerine dikkat gerektiren sorular koyup çalışan kişileri eledi. Ama ben bu sınavın da aynı şekilde olacağını düşünüyorum. 400 ile 430'larde çok yığılma olacak.

Öncelikle güzel temennilerinizden dolayı teşekkür ederim. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in "sınavda çok zorlamayacağız" sözünden dolayı ben yığılma olacağını düşünüyorum. Tabii ne olacağını bilemeyiz bakarsınız tam tersi çıkar.

Bence kolay olacak ve netleri kötü olanlar bile yükselecek. Bu yüzdende yüzdelik dilimler sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum. Herkes yapacağı için. Şimdiden başarılar dilerim

Öncelikle yarın LGS'ye girecek bütün öğrencilere başarılar.

Yarınki sınav için olması mümkün tahminleriniz neler? (sıralamalarda yığılma olur vb.)
Kolay olacağı ve benim en zayıf olduğum konulardan (örn. fiilimsi-türkçe) çok soru geleceği kesin.

Ben de zor yapılacağını düşünmüyorum.Çoğu kişinin de dediği gibi 400-430 puan aralığında çok yığılma olacak.Normal denemelerde 350 civarı alan bir kişi bir anda 400 puana yükselebilir.Ayrıca sınavda dikkat gerektiren sorular genellikle olursa çalışan kişi ile çalışmayan kişi hemen hemen aynı puan alabilir maalesef ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…