Hayır göremeyiz. Forum hayatını bitirdiğimizi düşünüyorum. Yeterince rezil oldu. Yönetime şikayet ettim sonuca göre bugün olayları özetleyen ve sonucu söylemek için konu açacağım.
Yeni hesap açmak yasak. İsim değiştirse bile gene ifşalanır kim olduğu. Bitti artık forum hayatı dostum. Konu onaylanırsa özet geçeceğim konu açarak. Hala tam bilmeyen insanlar var. Yönetimden cevap bekliyorum ayrıca.
Yeni hesap açmak yasak. İsim değiştirse bile gene ifşalanır kim olduğu. Bitti artık forum hayatı dostum. Konu onaylanırsa özet geçeceğim konu açarak. Hala tam bilmeyen insanlar var. Yönetimden cevap bekliyorum ayrıca.
Hiçbir şey yapamaz dostum gene ifşalarız. Bana çok ileri gidiyorsun küçücük çocuk diyen oldu ama emin olun buna değdi. İstediği ilgiydi hakettigini aldı.
Konu onaylanmaz muhtemelen. Açmalı miyim onuda bilmiyorum. Detaylı güzel anlatmak istiyorum çünkü. Yönetimden cevap gelmedi ayrıca henüz ban yediğine dair