Adresle alan Anadolu lisesinden mezun olan biri olarak söylüyorum, ben de o dönemler ortaokulda çok başarılı bir öğrenci falandım herkes iyi liselere gideceğimi söylüyordu ama LGS o yıl ilk defa geldi ve yeterince hazırlanamadığım için bırak fen lisesini, puanla alan herhangi bir liseye gidemedim. O dönem ben de bunu sıkıntı ettim nasıl insanlar olacak, ben nasıl çalışacağım falan filan diye. Ya işte oranın ortamına uyamazsam tarzı kaygılarım vardı. Ama arkadaşı illa buluyorsun. O çok yadırgadığım okuldan harika insanlarla tanıştım. Artık lisedeki eğitim de çok önemli değil önemli olan senin başarın ve çalışman. Kendi okulumdan güzel üniversiteler kazanan bir sürü öğrenci var ki ben adresle girdim bu okula. Herkes demiş ama gerçekten lise 2'ye 3'e geldiğinde ben bunu mu dert etmişim diyeceksin. Önemli olan üniversite. Muhtemelen bu şekilde hissetmenin nedeni ailenin yaptığı baskı ama sonuçta ailen, illa barışırsınız ve sen lisede kendi başarını kanıtladığında seni tebrik ederler. Sen önüne bak, nereye yerleşirsen yerleş bariz şekilde başarılı birisin, her lisede kendini kanıtlarsın bu kadar kafaya takma.