LGS 2023'te yaşadığım başarısızlık

Ouzkaann

Hectopat
Yer
https://www.google.com/maps/@33.8895674,-118.21533
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Sporcu
Arkadaşlar LGS 2023'te neden ise denemelerde ort. Matematikte 15 net yapardım, puanım 440 civarı gelirdi, LGS'de öyle olmadı, 400 aldım ve matematikte 8 net yapabildim, cidden moralim bozuk ve babam benimle konuşmuyor, sanayiye vereceğim seni diyor okuldan alacağım diyor. Bana tavsiye verebilecekler yazsın, şu tip tavsiyeler (Hayat hikayesi, eski dönem eğitim hayatı vs.) İstemiyorum. Gerçekçi ve döneme uygun yazın.

Dönem boyunca o kadar çaba sarf etmeme rağmen hepsi suya düştü. Üstelik İmam Hatip ya da Sosyal Bilimler liselerini hiç istemiyorum, acaba 420-430 puanlık herhangi bir lise beni alabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

LGS asla hayatınızı değiştirebilecek bir sınav değil. Önce bunu kavrayın. Üniversite tamamen lisede kendi çalışmanla kazanılıyor okulla değil. Ankara'nın en iyi lisesinde okuyup YKS de 20k yapan arkadaşımda var niteliksiz mahalle lisesinde okuyup derece yapanda. Yani lisenin bir önemi yok zaten herkes 11'den itibaren açığa geçmeye başlıyor. Yani boşuna üzülmeyin LGS sin cidden hiçbir önemi yok.

400 kötü bir puan değil. Gönlünden ne geçiyorsa, neyi istiyorsan o liseyi tercih et.

İnsan ailesini malesef seçemiyor. Sanki kötü bir şey yapmışsın gibi babanın konuşmamasını da kafana takma. Kendi hayatını kendin yönlendir, başkalarının dediğine göre yaşama. Aileni kırma, ama senin üzerinde olmalarına da çok izin verme.

Sınav geldi geçti emeğin kaldı geride. Eğer gerçekten çalıştıysan ve hakketmediysen senlik bir durum yok. Sınav anında dikkatini verememişsindir felan bu tarz durumlar olabilir. Matematik kolay diyorlar neden yapamadığını biliyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…