LGS 2024 diğerlerine göre zor mu?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar son günlerde LGS için ve 8.sınıf için çok fazla konu açıyorum, stresliyim, kusura bakmayın. LGS 2024'e baktım bir, şimdi hiç çalışmadan girseydim 7-8 doğru falan çıkarırdım baya kolay geldi. Bu diğer LGS'lere göre anormal kolay mı yoksa her LGS bu düzeyde mi?

LGS 2024, sözel olarak diğer sınavlara göre zordu; fakat sayısal kısmı ortalama düzeydeydi. Genel olarak, 2021'den sonra gelen en zor sınav diyebiliriz. Şu an kendin deneme şeklinde çözdüğünde aldığın sonuç ile LGS'de aldığın sonuç tamamen farklı oluyor. Ya çok daha yüksek alıyorsun ya da beklediğinden çok daha düşük.

LGS biraz son yıllarda kolaylaştı ama bu, bu sene de kolay yapacaklar anlamına gelmiyor. 2 senedir sözel orta, sayısal kolay oluyor.

2024 kuzenim girmişti Türkçe çok zordu dedi zaman harcadım dedi diğerlerine kolay diyordu matematiği çok kolay diyordu bu sene nasıl olur bilmiyorum fakat aynı olur gibi paragraf kitapları bitirin.

Önceki sene girdim denemelerin Max 400'dü ama LGS'den 446 aldım sana bir şey söyleyeyim asla stres yapma ben LGS'den çıktıktan sonra oyun oynamıştım. Bir tane kız vardı kızdan tam puan bekliyolardı stresten 300'lerde aldi.

Oda kötü yapmış olum benim zamanımda çok zordu (2020) ben 456 yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…