LGS 2025 vs LGS 2021

Konuyla Pek İlgisi Yok Ama Sorayım Dedim Bu Netlerle

Türkçe 18D 2Y
İnkılap 10D 0Y
Din 10D 0Y
İngilizce 10D 0Y
Matematik 16D 2Y 2B
Fen 19D 1Y

Geçen Sene 1,99 İle Kapatmış Liseye Gidebilir miyim?(Asıl İstediğim 1,46'lıktı Ama O Bir Tık Hayal Gibi Oldu)

Konuyla Pek İlgisi Yok Ama Sorayım Dedim Bu Netlerle

Türkçe 18D 2Y
İnkılap 10D 0Y
Din 10D 0Y
İngilizce 10D 0Y
Matematik 16D 2Y 2B
Fen 19D 1Y

Geçen Sene 1,99 İle Kapatmış Liseye Gidebilir miyim?(Asıl İstediğim 1,46'lıktı Ama O Bir Tık Hayal Gibi Oldu)
Evet çok yüksek ihtimalle gidersiniz.

LGS 2025 öğrencileri gerçekten gurur duyulacak seviyede. Çoğu kişi sınavım çok kötü geçti 400 bekliyorum vesaire diyor. Bu inanılmaz iyi bir şey. Çoğu hala sınav stresi ve heyecanıyla yüzdelik dilimlerin düşeceğini akıl edemiyor ama buna rağmen hepsi gençlik olarak inanılmaz umut veriyor.

LGS 2025 öğrencileri gerçekten gurur duyulacak seviyede. Çoğu kişi sınavım çok kötü geçti 400 bekliyorum vesaire diyor. Bu inanılmaz iyi bir şey. Çoğu hala sınav stresi ve heyecanıyla yüzdelik dilimlerin düşeceğini akıl edemiyor ama buna rağmen hepsi gençlik olarak inanılmaz umut veriyor.
hocam bana göre yüzdelikler 2021 2022 ortalamasının biraz altı olur sizce nasıl olur? Bi yerde görmüştüm(ne kadar gerçek bilmiyorum ama) 10 bin veri fln toplamışlar 2021in biraz altı gibi olucak fln diyolar sizce nasıl olur?

Kabul edin fakat etmeyin 2025 daha zor bir sınavdı 2021 sadece matematik zordu fakat 2025 bütün derslerin ayrı bir zorluğu vardı Türkçe'den bahsetmiyorum bile matematik 15 tane rahat çıkartılırdı fakat o Türkçe'den sonra hangi mentalite ile çıkartırsın ayrı bir sorun fen zaten sorular saçma sapandı konularda olan ince detayları toplamışlardi bir soruya koymuşlar her soru böyleydi yani 2025 zor bir sınav olmayabilir sizin için fakat bir mentalite sınavıydı.

Kabul edin fakat etmeyin 2025 daha zor bir sınavdı 2021 sadece matematik zordu fakat 2025 bütün derslerin ayrı bir zorluğu vardı Türkçe'den bahsetmiyorum bile matematik 15 tane rahat çıkartılırdı fakat o Türkçe'den sonra hangi mentalite ile çıkartırsın ayrı bir sorun fen zaten sorular saçma sapandı konularda olan ince detayları toplamışlardi bir soruya koymuşlar her soru böyleydi yani 2025 zor bir sınav olmayabilir sizin için fakat bir mentalite sınavıydı.
hocam daha zorda 2021e göre yüzdelikler çok benzeri olmaz biraz aşağısı mı olur (sonuçta pandemi,kaynak fln da bir etken)

Evet bu sene girdim 2021 çözdüm fakat sadece Matematik zordu kabul edin lütfen bizim senemiz ise derslerin ayrı bir detaycılığı vardı ben daha fazla düşeceğini düşünüyorum.
inşallah hocam ben şöyle 0.5 0.6 düşer diye düşünüyorum (2021e göre) he bide okul yüzdelikleride çıtırından düşer ( mesela bir okul 2024te 3.5 almış 2022de 3.9la almış )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı