21'i çözdün mü de kıyaslama yapıyorsun? Ayrıca sidik mi yarıştırıyoruz arkadaşlar 25 daha zor olsa ne olacak Allah aşkına. Zorsa herkese zor puana bakmayacaksınız yüzdelik dilime bakacaksınız. Ha yok ben kıyaslama yapmadan duramıyorum diyorsanız dönemin şartlarına göre değerlendirirsek 21 daha zordu. Pandemi olmasına rağmen konuları azaltmadılar diye hatırlıyorum. Ayrıca YKS sorusu sordular diye bir muhabbet vardı doğru mu bilmiyorum.
Ek olarak kendinizi zordu diye avutmayın. Hata sizde arkadaşlar çalışmıyorsunuz çalışsanız da olması gerektiği gibi çalışmıyorsunuz. Zamanında biz de cok ağladık sınav zordu yapamadık falan filan diye ama zaman geçtikçe anladım ki ağlamaktansa kendimi eleştirip daha iyi olmaya çalışsaydım şu an YKS'ye çalışırken bu kadar acı çekmezdim. Bir saniyeliğine de olsa o egonuzu bırakın ve sınava ya da sisteme suç atmayı bırakıp kendinizi de eleştirin. Evet sistem kötü ve evet MEB artık daha çok zorluyor. Ama sadece sizi zorlamıyor. Diğerleri yapıyorsa siz yapamıyorsanız demek ki sizde bir sorun var. Sizse bu sorunu bulup düzeltmek yerine sınav kötüydü diye Technopat'a konu açıyorsunuz. Konu açmanızın sebebi ise kendiniz gibi düşünen tıpkı sizin gibi kendini avutan insanlar bulmanız. Yalnız olmadıgınızı hissetmek istemeniz. Abiniz olarak uyarıyorum yapmayın bunu.