Kral lgs ile bunun alakası yok sınav herkese zordu, kolay bi sınav olsaydıda yüzdelik dilimin çokta farklı olmayacağı için lisen farklı olmayacaktı.Dostum benim hayallerim yıkıldı seninkini bilmem matematikten 10 tane işaretleyebildim.
Kral lgs ile bunun alakası yok sınav herkese zordu, kolay bi sınav olsaydıda yüzdelik dilimin çokta farklı olmayacağı için lisen farklı olmayacaktı.Dostum benim hayallerim yıkıldı seninkini bilmem matematikten 10 tane işaretleyebildim.
Girme ihtimaliniz var hocam bence umudunuzu kesmeyin.he valla şu doğan cücelioğlu gelse çok iyi olur 450 küsür aldım geçen sene 468le almış
2021ın çıtır düşüğü olur benceKral lgs ile bunun alakası yok sınav herkese zordu, kolay bi sınav olsaydıda yüzdelik dilimin çokta farklı olmayacağı için lisen farklı olmayacaktı.
İnşallah hocamGirme ihtimaliniz var hocam bence umudunuzu kesmeyin.
422 iyi yaUmutsuzluğa sakın kapılma. Yüzdelikler düşecektir dostum.
422 geliyo bende seninki kaç?
şu yüzdelikler düşşe daha iyi olur bence 2021 2022 ortalaması bişey olur422 iyi ya
şu yüzdelikler düşşe daha iyi olur bence 2021 2022 ortalaması bişey olur
Konuyla Pek İlgisi Yok Ama Sorayım Dedim Bu Netlerle
Türkçe 18D 2Y
İnkılap 10D 0Y
Din 10D 0Y
İngilizce 10D 0Y
Matematik 16D 2Y 2B
Fen 19D 1Y
Geçen Sene 1,99 İle Kapatmış Liseye Gidebilir miyim?(Asıl İstediğim 1, 46'lıktı Ama O Bir Tık Hayal Gibi Oldu)
hocam okulların yüzdelik dilimde birazcık düşer bence çok değil 0,3 gibiinşallah
Ben bu arkadaşa yazdım mı bilmiyorum ama yine yazayım bence senin dilimin 1.5 gibi olur. Yani dediğin okula yüzde 95, hayal dediğin okula ise yüzde 40 gibi bir ihtimalle girebilirsin.(inşallah hesaplarımda hata yoktur. Varsa da kızma)
Bu arada tebrik ederim güzel yapmışsın
Hangi sınav daha zordu? LGS 2025'e giren biri olarak LGS 2025 daha zordu bence.
Kaç aldınız?
412 ile 8,74 genel dilim, 8,55 il yüzdelik dilimine girdim. Soruların sızdırılma olayı çok kötü oldu, gerçekse tüm emeklerimiz tamamen çöp oldu.Kaç aldınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.