LGS çalışmalarınız nasıl gidiyor?

@DKB ile @William Butcher neden beğenmeme attınız? bence gayet doğru bir şey yazmışım. Saydığım dersleri iyi gelmeyen biri iyi bir lise beklemesin.
Nedenini yazdım zaten, o 3 ders matematikten 6 soruya denk. Matematikten 14 doğru 6 boş, diğerlerinden 30 doğru yapacağına matematikten 20 doğru diğerlerinden 18 doğru 12 boş yapsın.
 
Merhaba arkadaşlar, canım sıkıldı ders aralarında muhabbet edebilmek için sohbet konusu açmak istedim. Şu an sizde durumlar nasıl matematiği halledebiliyor musunuz? Veya nasıl hallettiniz, benim matematik yeni nesil tam oturmadı, oturtmam için neler önerirsiniz?
Matematik dışında hepsi full de,matematik hala 13 net :(
 
Kardeşim hazırlanıyor, matematik ve sosyal bilgisi (inkılap) iyi duruyordu dershane denemelerinde. Türkçesi zayıf garip şekilde, din de pek yapamıyor göstermediler anlatmadilar okulda çoğu şeyi diyor. Bana göre iyi diyebileceğimiz bir yer tutturur, fakat meslek lisesi de düşüncelerimiz arasında. Düz Anadolu lisesi pek tavsiye edilmiyor artık, ya fen ya proje Anadolu Lisesi olması şart. Benim zamanımda çok daha farklıydı, fen lisesinin hemen altında olan Anadolu lisesini kazanmak için çırpınırdık.
Efendi bir çocuk olmasını istiyorsanız meslek lisesine vermeyi pek düşünmeyin. Meslek öğrenmesi iyi birşey fakat aşırı terbiyesizler. Arkadaşım meslek lisesinde okuyor. Dışarda koskaca adamlar ellerinde sigaralar, bıçaklar. Ben meslek lisesine vermenizi düşünmem açıkçası.

Günde 1600 soru çözüyorum. Yakında günde 2500e kadar çıkacağım.
Abartmayın lütfen. Bu kadar soru çözen birisinin derslerden verim aldığını düşünmüyorum. Şuan günlük 100 soru bile yeterli.

Hocam yazan en az 2 3 kişi LGS'ye hazırlanıyordur şu an aşırı katı bir programda değil herkes ama ben katı programa geçmek istiyorum.
Hocam iyi bir program şöyledir. Büyük ihtimal sabahçısınızdır. Okuldan sonra dershaneye git. Dershane ödev verdiyse ödev yap. Ödevden sonra 30-35 soru çöz. Akşam kitap oku 21:30 gibi yat. Sabah 4 gibi kalk, çayını demle otur 50 soru çöz. Sabah namazını kıl git okula. Bu arada okuldaki ödevleri önemsemene gerek yok. Dershanedeki ödevler yeter artar bile.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı