LGS de yüzde 5'e girmek için kaç puan gerekir?

Ben 2019'da girdim. 430-440 arasındaydı. Şimdi değişmiş olabilir.

Herhalde 420 ile girilir diye düşünüyorum.

378'i unut sen.
Geçen sene gidim ve 391 aldım. Yüzdelik dilimim 9,5 idi. en az 400.
370 puanla %5'lik dilime girmek bana pek inandırıcı gelmedi.
Aday sayısı düşünüldüğünde 400'ün altında olma ihtimali bence yok
bu sene denemelerden 480-470 civarı yapan birsuru arkadaşlarım şimdi 410 civarı bekliyor sizin dediğinize göre gidersek onlarda yüzde 5 in yanından gecemiyorlar o zaman kim gececek bu sınavı ?
bu sene denemelerden 480-470 civarı yapan birsuru arkadaşlarım şimdi 410 civarı bekliyor sizin dediğinize göre gidersek onlarda yüzde 5 in yanından gecemiyorlar o zaman kim gececek bu sınavı ?
ayrıca sınav sıralayıcı değildi yüzde 70 e girsem bile zerre umrumda değil emeğim boşa gitmedi çalışma alışkanlığı kazandım çünkü ve aklım başıma geldi
ayrıca sınav sıralayıcı değildi yüzde 70 e girsem bile zerre umrumda değil emeğim boşa gitmedi çalışma alışkanlığı kazandım çünkü ve aklım başıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…