LGS deneme puanım nasıl ve ne yapmalıyım?

The_PeSorO

Hectopat
Katılım
19 Ocak 2021
Mesajlar
328
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selam. Konumuz LGS. Ha bu arada 7. sınıfım. İlk olarak ortalama olarak aldığım puan 425 ama en yüksek aldığım puan 445 civarlarında. Sizce iyi mi?
Ve ne yapmam gerek günlük mü test çözeyim haftalık mı, yoksa konu anlatımımı dinleyeyim, deneme mi çözeyim bilmiyorum. Matematiğim gayet iyi ama yeni nesil matematik sorularında zorlanıyorum ne yapmam gerek? İçimde LGS korkusu başlamıştı zaten şimdi iyice arttı. Özel ders gerekli mi sizce? Derslerde sıkılıyorum yani düşündüğünüz gibi değil yani nasıl açıklayayım bilmiyorum ama yani öğretmenin anlattığı konular çok basit geliyor dersle ilgilenmesem bile aklımda kalıyor sizce bu normal bir şey mi? Son olarak ders çalışırken de çok sıkılıyorum (ilk kez 6. sınıfta ders çalıştım öyle düşünün) çünkü konular zaten beynimde test çözmek daha eğlenceli ama ders çalışmak çok sıkıcı. Sizce daha eğlenceli yapabilir miyim?
 
7. sınıf denemedeki puanları LGS ile karşılaştırmak yanlış olur ama 7'de böyleyseniz 8'de çalışıp 430-450 arası çekersiniz diye düşünüyorum.
 
7. sınıf notları ile 8. sınıf notları arasında dağlar kadar fark olabilir, konular bile çok farklı.
Bu dediğiniz LGS denemesi mi?
 

Geri
Yukarı