S skeerr Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #1 Matematikte çok eksiğim var. Kapatmam lazım. Sizce ne yapmalıyım?
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #11 Çok geç kalmışsın yat uyu. Artı 0 Eksi
KS KS S skeerr Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #12 Levair dedi: Kardeş LGS'ye 10 saat kalmış gelip uyumayıp konu yetiştirmem lazım diyorsun, hayır azıcık mantıklı mı düşünsen? Uyumazsan bildiğini de sınavda hatırlamayacaksın, ne yapmalıyım sorusunu çok erken sormuşsun. Genişletmek için tıkla... Bir gün çalışıp denemelirimi 300'den 360'a cıkardim verimli çalışmayı biliyorum o yüzden soruyorum yoksa ben de biliyorum mantıksız bir soru olduğunu. İmperceptible dedi: Git uyu şu saatten sonra pek bir şey değişmeyecek. Genişletmek için tıkla... Hala bir umudum var be abi 300'den 360'a cıkardım bir gün çalışmayla 370'i zorlayabilir miyim diye sordum sabah 8'den beri çalışıyorum. Artı 0 Eksi
Levair dedi: Kardeş LGS'ye 10 saat kalmış gelip uyumayıp konu yetiştirmem lazım diyorsun, hayır azıcık mantıklı mı düşünsen? Uyumazsan bildiğini de sınavda hatırlamayacaksın, ne yapmalıyım sorusunu çok erken sormuşsun. Genişletmek için tıkla... Bir gün çalışıp denemelirimi 300'den 360'a cıkardim verimli çalışmayı biliyorum o yüzden soruyorum yoksa ben de biliyorum mantıksız bir soru olduğunu. İmperceptible dedi: Git uyu şu saatten sonra pek bir şey değişmeyecek. Genişletmek için tıkla... Hala bir umudum var be abi 300'den 360'a cıkardım bir gün çalışmayla 370'i zorlayabilir miyim diye sordum sabah 8'den beri çalışıyorum.
L L3wis Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #13 skeerr dedi: Bir gün çalışıp denemelirimi 300'den 360'a cıkardim verimli çalışmayı biliyorum o yüzden soruyorum yoksa ben de biliyorum mantıksız bir soru olduğunu. Hala bir umudum var be abi 300'den 360'a cıkardım bir gün çalışmayla 370'i zorlayabilir miyim diye sordum sabah 8'den beri çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde son gün ders çalışmıyolar kafa dağıtmak için pikniğe falan gidiyorlar ama yararı olacağından eminsen olabilir. Artı 0 Eksi
skeerr dedi: Bir gün çalışıp denemelirimi 300'den 360'a cıkardim verimli çalışmayı biliyorum o yüzden soruyorum yoksa ben de biliyorum mantıksız bir soru olduğunu. Hala bir umudum var be abi 300'den 360'a cıkardım bir gün çalışmayla 370'i zorlayabilir miyim diye sordum sabah 8'den beri çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde son gün ders çalışmıyolar kafa dağıtmak için pikniğe falan gidiyorlar ama yararı olacağından eminsen olabilir.
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #14 skeerr dedi: Matematikte çok eksiğim var. Kapatmam lazım. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Uyu artık bitti o iş. Artı 0 Eksi
skeerr dedi: Matematikte çok eksiğim var. Kapatmam lazım. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Uyu artık bitti o iş.
Lightwood Picopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 291 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Haziran 2025 #15 skeerr dedi: Hala bir umudum var be abi 300'den 360'a cıkardım bir gün çalışmayla 370'i zorlayabilir miyim diye sordum sabah 8'den beri çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Artık dinlenmelisin, uykusuz kalma. Uykusuz kalmak; seni riske sokar, bildiğin soruyu bile yapamazsın. Artı 0 Eksi
skeerr dedi: Hala bir umudum var be abi 300'den 360'a cıkardım bir gün çalışmayla 370'i zorlayabilir miyim diye sordum sabah 8'den beri çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Artık dinlenmelisin, uykusuz kalma. Uykusuz kalmak; seni riske sokar, bildiğin soruyu bile yapamazsın.
KS KS S skeerr Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #16 Lightwood dedi: Artık dinlenmelisin, uykusuz kalma. Uykusuz kalmak; seni riske sokar, bildiğin soruyu bile yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Anladım. 5-6 saat uyku yeter mi? Artı 0 Eksi
Lightwood dedi: Artık dinlenmelisin, uykusuz kalma. Uykusuz kalmak; seni riske sokar, bildiğin soruyu bile yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Anladım. 5-6 saat uyku yeter mi?
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #17 Yat şimdi. Artı 0 Eksi
KS KS S skeerr Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #18 R3HAA dedi: Yat şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar kolay değil uyursam her şeyi unutuyorum deneyimledim o yüzden uyumayıp ders çalışmaktan bahsediyorum. Artı 0 Eksi
R3HAA dedi: Yat şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar kolay değil uyursam her şeyi unutuyorum deneyimledim o yüzden uyumayıp ders çalışmaktan bahsediyorum.
Lightwood Picopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 291 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Haziran 2025 #19 skeerr dedi: Anladım. 5-6 saat uyku yeter mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi uyumalısın, sabah kahvaltını yap. Artı 0 Eksi
skeerr dedi: Anladım. 5-6 saat uyku yeter mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi uyumalısın, sabah kahvaltını yap.
KS KS S skeerr Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #20 Lightwood dedi: Şimdi uyumalısın, sabah kahvaltını yap. Genişletmek için tıkla... Anladım. Artı 0 Eksi