tanerizm
Hectopat
Sınavdan çıktıktan 45 dk sonra diyorlar fakat çoğu okul o kadar beklemiyor sınavdan 15 dk sonra veriyor.Bir de arkadaşlar kitapçığı ne zaman alabilicem net bir açıklama bulamadım haber sitelerine bakınca?
Sınavdan çıktıktan 45 dk sonra diyorlar fakat çoğu okul o kadar beklemiyor sınavdan 15 dk sonra veriyor.Bir de arkadaşlar kitapçığı ne zaman alabilicem net bir açıklama bulamadım haber sitelerine bakınca?
Okul bahçesinde mi bekleyeceğiz? Yoksa biz eve gidince almak isteyenler gelsin alsın mı diyorlar?Sınavdan çıktıktan 45 dk sonra diyorlar fakat çoğu okul o kadar beklemiyor sınavdan 15 dk sonra veriyor.
Bir de arkadaşlar kitapçığı ne zaman alabilicem net bir açıklama bulamadım haber sitelerine bakınca?
Çok iyi anlattınız.Böyle stres yaparsan, sınav anında heyecanlanırsan unut sen o işi. Ne gerek var strese ? Bırak çalışmayan, bilmeyen insanlar stres yapsın. Sana 2+2 sorusu sorulunca cevaplarken stres yapıyor musun ? Hayır. Çünkü cevabını biliyorsun ve eminsin. Kendinden emin ol. Stres yapacak birşey yok. Hatta etrafına bakın ve ordaki insanların stres yapmasına kendi içinde gül. Hocalar ben full yaparım vs. diyen var mı diye soru sorarsa ben güveniyorum kendime full yapacağım de gül geç. Yani kısaca stres yapma. Gerisi kolay.
Saat 9'da okulda olman gerekiyor. 09:30'da sınav başlayacak.Merhaba, arkadaşlar geçen yıl LGS'ye giren arkadaşlar deneyimlerini ve tecrübelerini yazabilir mi?
Bize 8'de gelin demişlerdi.Saat 9'da okulda olman gerekiyor. 09:30'da sınav başlayacak.
Olabilir o zaman bazı okullarda 9'da başlıyorlar, değişebilir.Bize 8'de gelin demişlerdi.
Başaramadık abi.Ben bu sene gireceğim kimlik kartınızı getirin bir tek dediler. 9 aylık birikimimi bırakıp gidicem. Heyecan yapmasan iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.