LGS hakkında konuşalım

Dünyanın en boş sınavı. Herkes okul puanına göre yerleşmeliydi. Hala da okul puanına göre yerleşmeli.
Ortalaması 100 olan binlerce öğrenci ne yapacak peki? Hepsine yüksek liselerde yer var mı? İllaki bir sınav olmalıydı.

Hocam bende hiç çalışmıyorum sözel Full mat 2 fen 3 çıkıyor hiç okula gitmediniz mi?

Bu gidişle olmaz o iş matematiğin çok kötü hiç ders çalışmadığını kendin söylüyorsun en az 3 4 kaynaktan matematik çalışmaya başlaman lazım.

2018 de yani ilk sınavından 384 puanla %3.9'a girdiğim sınav. Çok absürt bir çalışma şeklim yoktu. Sadece hafta sonları soru çözüyordum o kadar.

Her şeyi belirleyecek olan üniversiteniz ve seçtiğiniz bölümünüz. Kimse sizin lise diplomanıza bakmıyor ve artık liselerin yüzde 99.9'unun eğitim seviyeleri benzer.(Anadolu lisesine giderek söylüyorum). İyi bir lise size çok iyi bir eğitim sağlayamıyor. İyi bir lisenin günümüzdeki avantajları bana göre o lisenin ortamı ve insan kitlesi.

Evet ciddi bir artısı yok. Çalışan insan yapıyor. İster meslek de olsun ister fen lisesinde olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…