Herkese selamlar bu sene LGS'ye gireceğim ve babamla iddiaya girdik. İstediğim liseyi kazanırsam bana 150 bin TL gibi bir nakit para verecek. Bununla ne yapsam diye düşünüyorum. RTX3060'lı masaüstü bilgisayarım var sizce bilgisayar mı alsam yoksa farklı şeyleremı yönelsem? İyi günler.
Milletteki paraya bak . Bence altın al ancak kuyumcudan al. Elinde dursun yani. Çünkü bankaya falan koyarsan canın bir şey ister direk altını bozdurursun, birikimin kaybolur.
Herkese selamlar bu sene LGS'ye gireceğim ve babamla iddiaya girdik. İstediğim liseyi kazanırsam bana 150 bin TL gibi bir nakit para verecek. Bununla ne yapsam diye düşünüyorum. RTX3060'lı masaüstü bilgisayarım var sizce bilgisayar mı alsam yoksa farklı şeyleremı yönelsem? İyi günler.
Ben de kendimi zengin sanıyorum, konuya gelirsek bence biriktirin, 150.000 TL az para değil evet ama yatırım yaparsanız üniversiteye geçince krallar gibi yaşarsınız.
Ayrıca daha 1 yıl var, vakti gelince düşünün bence 1 yılda ekonomi çok değişir.