LGS İçin Çalışmak

Puanın her şeyi açıklıyor. Kaliteli, üstelik 1000 soru çözseydin puanın bu olmazdı.

O kadar kesin konuşuyorsun ki... Başka etkenlerin olabileceğini hiç düşünmüyor musun? Sınav psikolojisi denen olayı mesela? Ben o sınavdan çıktıktan sonra cevaplara bakmadan sorulara baktım ve çoğunu takır takır çözdüm sözelim full fen 2 yanlış ama matematik 5 doğru. Sence hala yeterince çalışmamış mıyım? Ne yapabilirim? Çözmediğim kaynak sayılı diyorum ki bunlar hocaların seçtiği en zor kaynaklar yaşadığım şehrin en çok fen lisesi veren okullarındayım. Suçum yok demiyorum ama bu işte kesinlikle benim olmayan bir suç daha var.

O kadar kesin konuşuyorsun ki... Başka etkenlerin olabileceğini hiç düşünmüyor musun? Sınav psikolojisi denen olayı mesela? Ben o sınavdan çıktıktan sonra cevaplara bakmadan sorulara baktım ve çoğunu takır takır çözdüm sözelim full fen 2 yanlış ama matematik 5 doğru. Sence hala yeterince çalışmamış mıyım? Ne yapabilirim? Çözmediğim kaynak sayılı diyorum ki bunlar hocaların seçtiği en zor kaynaklar yaşadığım şehrin en çok fen lisesi veren okullarındayım. Suçum yok demiyorum ama bu işte kesinlikle benim olmayan bir suç daha var.
Sınavda veya sınav öncesinde neler yaptığın kimseyi ilgilendirmez. Bizim burada bir söz vardır : “Hatice’ye bakma, neticeye bak.”, diye.

Ben de sınava oruçlu girdim, herkes etrafında harıl harıl yemek yiyip su içerken izlemek moralimi çok bozmuştu açıkçası ama fena bir puan almadım. Sınav psikolojisi olayı en basit sınavda bile olur bende LGS'de nasıldır tahmin edebilirsiniz. Ama bence bu sınav psikolojisi bahaneden başka bir şey değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı