LGS için ders kanalı veya site önerisi

Sizi üzmek istemem ama yeni nesil soru sistemi zor değil; aksine çok daha kolay.
Eski sistemde her şeyi ezberlemen gerekirken, şu an bir şeyi ezberlemene gerek yok. 🤗

Soruları görmediğniz çok belli. Eskiden sadece bilgi istenirken şimdi hem bilgi hem yorum istiyorlar ve soruyu da iyi okuman gerekiyor. TEOG denen basit sınavda binlerce öğrenci sınavdan tam puan alırken şimdi sayı çok az.
Bir şeyi ezberlemeye gerek yokmuş. Komik.

Soruları görmediğiniz çok belli. Eskiden sadece bilgi istenirken şimdi hem bilgi hem yorum istiyorlar ve soruyu da iyi okuman gerekiyor. TEOG denen basit sınavda binlerce öğrenci sınavdan tam puan alırken şimdi sayı çok az.
Bir şeyi ezberlemeye gerek yokmuş. Komik.
LGS'ye girdim :)
Komik olan bu sınava zor denmesi bence :)

TEOG: 2+2=?
Soru işareti kaçtır?

LGS: Ahmet'in yaşı kırksa, babaannesinin gözlük numarası kaçtır?
Bende bu sene LGS'ye gireceğim yalnız konuyu bu şekilde çarptırıp dalgaya almanız dahi sizin konulardan uzaklaşmış olmanıza bir delil bence insanların düşüncelerine karşı gelip sosyal de konu açmak nasıl bir mantık onu da bilmiyorum açıkcası.Kısaca şu "ergen" kafayı bırakın!

Bende bu sene LGS'ye gireceğim yalnız konuyu bu şekilde çarptırıp dalgaya almanız dahi sizin konulardan uzaklaşmış olmanıza bir delil bence insanların düşüncelerine karşı gelip sosyal de konu açmak nasıl bir mantık onu da bilmiyorum açıkcası.Kısaca şu "ergen" kafayı bırakın!
Konu kaydığı için buraya geldi. Bence çok mantıklı bir soru sormuştu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı