LGS için günde kaç soru çözülmeli?

Bende 8.sınıfım günde 100 150 200 çözüyorum değişiyor sürekli genelde hepsi yeni nesil oluyor deneme sonuçlarım şu şekilde Türkçe 18D 2Y din 8D 1y inkılap 8D 2y İngilizce 8D 2y matematik 11D 1Y feni hatırlamıyorum ama iyi değildi. Tailde 300'e çıkaracağım ve günde 1 deneme olacağım.
 
Hocam günlük 200 sorum oluyor zaten ama şöyle bir sorunum var çalışma programına göre cumartesi pazar Türkçe matematik fen çözüyorum hafta içi yoğunlukla paragraf ve matematik oluyor denemelerde ort. 300 puan alıyorum ama fazla ders çalışacak zamanım olmuyor bende ders çalışma vakti az olduğundan 300 civarı olduğunu düşünüyorum.
Lgs‘sen 360 puan aldım.O sene ağır bir sağlık sorunu yani psikolojik bir sorun yaşamama rağmen çok çalışırdım yani ben 350 soru falan çözerdim ama pandemiye denk geldiği için puan 10.sınıfım.Sana verebileceğim en büyük tavsiye 8’den sonra salmaman dersleri.Çünkü herşey o zaman başlıyor.
 
Hocam benim yaşadığım ilçede sınav puanı ile alan Anadolu lisesi yoktu, benim ortalamam her türlü yetiyordu istediğim Anadolu lisesine ondan LGS'ye hiç çalışmadan girdim temel bilgilerimle dahi 360 puan yaptım sen hayli hayli 420 falan yaparsın bu çalışman ile tabii salma böyle dedim diye.

Salmam tabii ki benim hedefim bodrum fen ama şu an kaygılıyım çok düşük puan almaya başladım 280 altına dusmuyorum ama korkmaya başladım biraz biraz netlerim düşmeye başladı nasıl geri yukseltebilirim bir çözüm yolunuz var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı