E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2022 #31 Emoloji dedi: Hocam puanınız 2. liseyede gelmeyebilir Ankara fen kesin gelir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Emoloji dedi: Hocam puanınız 2. liseyede gelmeyebilir Ankara fen kesin gelir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 17 Haziran 2022 #32 emirtmurr dedi: Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim bu sene bendee girdim tahmini olarak 420 puan çıkarıyorum muhtemelen sende 497 gibi bir şey olursun lise hayatında başarılar!
emirtmurr dedi: Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim bu sene bendee girdim tahmini olarak 420 puan çıkarıyorum muhtemelen sende 497 gibi bir şey olursun lise hayatında başarılar!
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2022 #33 Emoloji dedi: Rica ederim bu sene bendee girdim tahmini olarak 420 puan çıkarıyorum muhtemelen sende 497 gibi bir şey olursun lise hayatında başarılar! Genişletmek için tıkla... Size de hocam yolunuz açık olsun.
Emoloji dedi: Rica ederim bu sene bendee girdim tahmini olarak 420 puan çıkarıyorum muhtemelen sende 497 gibi bir şey olursun lise hayatında başarılar! Genişletmek için tıkla... Size de hocam yolunuz açık olsun.
Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 17 Haziran 2022 #34 emirtmurr dedi: Size de hocam yolunuz açık olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 17 Haziran 2022 #35 Ortaokuldaki genel başarına göre bir lise seç. Daha yüksek puanlı liselerin yazılıları zor olur.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2022 #36 start_system dedi: Ortaokuldaki genel başarına göre bir lise seç. Daha yüksek puanlı liselerin yazılıları zor olur. Genişletmek için tıkla... Yazılılarla pek bir derdim yok hocam isterse 50 ortalamam olsun yeter ki iyi bir yere geleyim.
start_system dedi: Ortaokuldaki genel başarına göre bir lise seç. Daha yüksek puanlı liselerin yazılıları zor olur. Genişletmek için tıkla... Yazılılarla pek bir derdim yok hocam isterse 50 ortalamam olsun yeter ki iyi bir yere geleyim.
Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 17 Haziran 2022 #37 emirtmurr dedi: Yazılılarla pek bir derdim yok hocam isterse 50 ortalamam olsun yeter ki iyi bir yere geleyim. Genişletmek için tıkla... İyi bir lise üniversite kazanmayı kolaylaştırır, sana katılıyorum.
emirtmurr dedi: Yazılılarla pek bir derdim yok hocam isterse 50 ortalamam olsun yeter ki iyi bir yere geleyim. Genişletmek için tıkla... İyi bir lise üniversite kazanmayı kolaylaştırır, sana katılıyorum.
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.206 Makaleler 3 Çözümler 15 17 Haziran 2022 #38 Forumdan tavsiye almak yerine okulundaki/dershanendeki rehber öğretmenlerinle konuş, çevrene danış. Mümkünse ailenle birlikte hızlı bir gezintiye çık, okulları gez ve öğretmenlere sorularını sor.
Forumdan tavsiye almak yerine okulundaki/dershanendeki rehber öğretmenlerinle konuş, çevrene danış. Mümkünse ailenle birlikte hızlı bir gezintiye çık, okulları gez ve öğretmenlere sorularını sor.
LegenWind Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #39 Kabataş erkek lisesi. Hayalimdi... Google'da aratırsanız anlayacaksınız.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #40 Atatürk fen veya İstanbul erkek iki güzel kaliteli seçim olur.