LGS lise önerisi

Ne torbacı gördüm ne de Suriyeli gayet güzel ortamı olan koskoca yılda Max 3,4 kavga anca olmuştur.
Ayrıca her zaman mümkün olan bir şey eğer adresinizde tutan okul yoksa müdür yardımcınıza söyleyip adresinizi güncellettirebilirsin ve yine girersin aradığın okula.

Ne yani hocam ben bütün sene boyunca çalışıp ... puan alıp hiçbir niteliği olmayan puanla almayan bir Anadolu lisesine mi gireyim.

Şaka yapıyor olmalısınız.

Sınav kolay olduğu için Galatasaray 500 ile alır. Almışlığı var 2019 da o sene de kolaydı. Nakille olur mu sanmam ama İstanbul Erkek olabilir.

Ne yani hocam ben bütün sene boyunca çalışıp... Puan alıp hiçbir niteliği olmayan puanla almayan bir Anadolu lisesine mi gireyim.

Şaka yapıyor olmalısınız.

Sonradan nitelikli oluyor ve sana kimse sorgulatmıyor niteliği olmayan okula mı gidiyorsun falan diye çünkü taban puanı yüksek oluyor artık kimse giremiyor okula ama sen o okulda oluyorsun taaki mezun olana kadar daha ne istiyorsun çalışma falan yapmıyon biraz beyin çalıştırıyon o kadar.
Ama şöyle bir şey var eğer sınıfta kalırsanız otomatik okuldan atılıyorsunuz haberiniz olsun.

Evet hocam sistemi çok güzel hacklemişsin aferin sana çok başarılısın bu zekayla Harvard'a git sen burada ne duruyosun.

Okulu okul yapan kısmı eğitim kalitesinden çok ortamıdır. Siz isterseniz fen lisesine gidin ama orada olan eğitimi alacak potansiyele sahip değilseniz bir işe yaramaz. Muhteşem pratik zekanız bunu unutmuş.

Zaten 490 üstüsün rahat girersin İstanbul Erkeğe ve abitur olayını bilmiyorum ama oraya gidersen senin için büyük bir şans olur.

Okulu okul yapan kısmı eğitim kalitesinden çok orta mıdır? Siz isterseniz fen lisesine gidin ama orada olan eğitimi alacak potansiyele sahip değilseniz bir işe yaramaz. Muhteşem pratik zekanız bunu unutmuş.

Kimse kimseden zeki değildir.
Sadece çalışan vardır çalışmayan vardır o yüzden okul sistemi bu şekilde ilerliyor.

Zaten 490 üstüsün rahat girersin İstanbul Erkeğe ve abitur olayını bilmiyorum ama oraya gidersen senin için büyük bir şans olur.
İlk hedefim orası olacak hocam çok teşekkür ederim.

Kimse kimseden zeki değildir.
Sadece çalışan vardır çalışmayan vardır o yüzden okul sistemi bu şekilde ilerliyor.
Ben çalışıp da yapamayan bir çok kişi tanıyorum.

İlk hedefim orası olacak hocam çok teşekkür ederim.

Ben çalışıp da yapamayan bir çok kişi tanıyorum.
Hocam bu kadar yeterli bence konuyu kapatmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…