Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #21 Samicenk dedi: Hocam beceri temelliler ve hız yayınıydı. Mozaik daha kolaydı, ama orta zorluk olarak mozaik çöz kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Hocam hız dediğiniz normal soru bankası mı yoksa matematik uzman mı? @Samicenk Son düzenleme: 8 Kasım 2021
Samicenk dedi: Hocam beceri temelliler ve hız yayınıydı. Mozaik daha kolaydı, ama orta zorluk olarak mozaik çöz kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Hocam hız dediğiniz normal soru bankası mı yoksa matematik uzman mı? @Samicenk
Samicenk Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 8 Kasım 2021 #22 Kckc dedi: Hocam hız dediğiniz normal soru bankası mı yoksa matematik uzman mı? @Samicenk Genişletmek için tıkla... normal soru bankası, sarı olan.
Kckc dedi: Hocam hız dediğiniz normal soru bankası mı yoksa matematik uzman mı? @Samicenk Genişletmek için tıkla... normal soru bankası, sarı olan.
M7sTy Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 477 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #23 Master kesinlikle. En zorunu yapmak iyidir.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #24 M7sTy dedi: Master kesinlikle. En zorunu yapmak iyidir. Genişletmek için tıkla... Evet ama benim hocam Master almayın gereksiz zor diyordu o yüzden ben de almayı düşünmüyordum
M7sTy dedi: Master kesinlikle. En zorunu yapmak iyidir. Genişletmek için tıkla... Evet ama benim hocam Master almayın gereksiz zor diyordu o yüzden ben de almayı düşünmüyordum
M7sTy Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 477 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #25 Kckc dedi: Evet ama benim hocam Master almayın gereksiz zor diyordu o yüzden ben de almayı düşünmüyordum Genişletmek için tıkla... Bizimki de öyle diyordu sen al
Kckc dedi: Evet ama benim hocam Master almayın gereksiz zor diyordu o yüzden ben de almayı düşünmüyordum Genişletmek için tıkla... Bizimki de öyle diyordu sen al
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #26 M7sTy dedi: Bizimki de öyle diyordu sen al Genişletmek için tıkla... Hocam peki yararı oldu mu? Girdiğin denemelerde soruların benziyor muydu?
M7sTy dedi: Bizimki de öyle diyordu sen al Genişletmek için tıkla... Hocam peki yararı oldu mu? Girdiğin denemelerde soruların benziyor muydu?
M7sTy Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 477 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #27 Kckc dedi: Hocam peki yararı oldu mu? Girdiğin denemelerde soruların benziyor muydu? Genişletmek için tıkla... Sorular benzemiyor fakat senin yeteneğini geliştirmede çok faydası oluyor yorumlama vs.
Kckc dedi: Hocam peki yararı oldu mu? Girdiğin denemelerde soruların benziyor muydu? Genişletmek için tıkla... Sorular benzemiyor fakat senin yeteneğini geliştirmede çok faydası oluyor yorumlama vs.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #28 M7sTy dedi: Sorular benzemiyor fakat senin yeteneğini geliştirmede çok faydası oluyor yorumlama vs. Genişletmek için tıkla... Yani Master'daki soruları yapabilirsem LGS dekileri her türlü yapabilir miyim sizce?
M7sTy dedi: Sorular benzemiyor fakat senin yeteneğini geliştirmede çok faydası oluyor yorumlama vs. Genişletmek için tıkla... Yani Master'daki soruları yapabilirsem LGS dekileri her türlü yapabilir miyim sizce?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 8 Kasım 2021 #29 Kckc dedi: LGS matematik için en zor kaynakları yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Okyanus Master, sayemde @körbiginar rakip eliyor
Kckc dedi: LGS matematik için en zor kaynakları yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Okyanus Master, sayemde @körbiginar rakip eliyor
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 8 Kasım 2021 #30 Gama, Nitelik, Nar, Okyanus Master. Özellikle Okyanus Master Matematik aşırı zordu. Bazı sorularını hoca bile çözemiyordu o derece. O yüzden ben de kitabı yarıda bıraktım. Bu kitabı anlayarak bitiren bir kişi kendine çok şey katmış olur.
Gama, Nitelik, Nar, Okyanus Master. Özellikle Okyanus Master Matematik aşırı zordu. Bazı sorularını hoca bile çözemiyordu o derece. O yüzden ben de kitabı yarıda bıraktım. Bu kitabı anlayarak bitiren bir kişi kendine çok şey katmış olur.