Her sonuç kötü geldiğinde üzüleceksen hiç çalışma o zaman. OBP okuluna girersin. Özdebir'den vs 7 Mat neti filan yapıyordum. LGS'de 17 yaptım. Yani denemeler genelde zorlamak için gereksiz zor olabiliyor. Bunun için üzülmek saçma.Haftada bir kez yaptım sonuç kötü gelince yapmak istemiyorum olmayacak diye korkuyorum paragraf çözüyorum ama etkisini göremedim halledemiyorum şu denemeleri.
Zaten üzülsem bile diyorum kendime yapacağıma inanıyorum hocam ben yapacağım 20 soru yaptık diyelim örnek 15 yapamadın 5 yaptın geri kalan 15 i çözümleri soru tiplerine öğrenerek anlıyorum yapacağım ben denemedeki yanlışlarımı görerek o soruları anlamam benim için kâr yani deneme zor olsa bile hedefim 440 puan ve üstü ben pratik yapa yapa soru tiplerini öğrene öğrene yapacağım üzülmek yok artık sağolun motive için.Her sonuç kötü geldiğinde üzüleceksen hiç çalışma o zaman. OBP okuluna girersin. Özdebir'den vs 7 Mat neti filan yapıyordum. LGS'de 17 yaptım. Yani denemeler genelde zorlamak için gereksiz zor olabiliyor. Bunun için üzülmek saçma.
Her sonuç kötü geldiğinde üzüleceksen hiç çalışma o zaman. OBP okuluna girersin. Özdebir'den vs 7 mat neti filan yapıyordum. LGS'de 17 yaptım. Yani denemeler genelde zorlamak için gereksiz zor olabiliyor. Bunun için üzülmek saçma.
Her sonuç kötü geldiğinde üzüleceksen hiç çalışma o zaman. OBP okuluna girersin. Özdebir'den vs 7 mat neti filan yapıyordum. LGS'de 17 yaptım. Yani denemeler genelde zorlamak için gereksiz zor olabiliyor. Bunun için üzülmek saçma.
Konu tekrarı için çözebilirsin onları. Soru çeşidi olarak kötü kitaplar.Zaten üzülsem bile diyorum kendime yapacağıma inanıyorum hocam ben yapacağım 20 soru yaptık diyelim örnek 15 yapamadın 5 yaptın geri kalan 15 i çözümleri soru tiplerine öğrenerek anlıyorum yapacağım ben denemedeki yanlışlarımı görerek o soruları anlamam benim için kâr yani deneme zor olsa bile hedefim 440 puan ve üstü ben pratik yapa yapa soru tiplerini öğrene öğrene yapacağım üzülmek yok artık sağolun motive için.
Dostum bir de kaynak olarak elimde süper 2'li ve güçlendiren var güçlendiren matematik sorularını seviyorum zor geliyor olsun hallediyorum yine yanına ek kaynak alacağım fen ve matematik için hız yayınları düşünüyorum sizce?
Dostum bir de kaynak olarak elimde süper 2'li ve güçlendiren var güçlendiren matematik sorularını seviyorum zor geliyor olsun hallediyorum yine yanına ek kaynak alacağım fen ve matematik için hız yayınları düşünüyorum sizce?
Hocam denemelerde olmuyor bu ve testlerde matematikte ve fenden biraz sorun var temelim var ama matematik ve fen biraz zor matematik ortalamam 88 fen 76 Türkçe 89.5 konuları anlıyorum ama her gün 1 tane rüştü hocadan o kampı dinleyeceğim umarım düzelirtirim hocam moralimi çok bozuyor.
Hocam çok yoğundum kusura bakmaZor da olmayan kolayda olmadan orta sence ne almam gerek.
@Ağabey38 Hocam link atcaktınız kitap için unuttunuz galiba ?
Pardon bu 7.sınıfHocam çok yoğundum kusura bakma
Hoca m bu var
Hız Yayınları 2024-2025 Müfr. 7.Sınıf Tüm Dersler Hibrit Konu Anlatım + Soru Bankası Ultra Set - Fiyatı, Yorumları
Hız Yayınları 2024-2025 Müfr. 7.Sınıf Tüm Dersler Hibrit Konu Anlatım + Soru Bankası Ultra Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam çok yoğundum kusura bakma.
Hoca m bu var.
Hız Yayınları 2024-2025 Müfr. 7.Sınıf Tüm Dersler Hibrit Konu Anlatım + Soru Bankası Ultra Set - Fiyatı, Yorumları
Hız Yayınları 2024-2025 Müfr. 7.Sınıf Tüm Dersler Hibrit Konu Anlatım + Soru Bankası Ultra Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Pardon bu 7.sınıf
Bu hocam 8.sınıf alabileceğin hız yayınları.
Hız Yayınları LGS 2026 8. Sınıf Matematik-Türkçe-Fen-Din-Inkılap-Ingilizce Soru Seti 6 Kitap - Fiyatı, Yorumları
Hız Yayınları LGS 2026 8. Sınıf Matematik-Türkçe-Fen-Din-Inkılap-Ingilizce Soru Seti 6 Kitap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu biraz daha zor.
Nartest Yayınları Nar Test Mavi Seri Soru Bankası Set 6 Kitap 8 Sınıf Lgs 2023 - Fiyatı, Yorumları
Nartest Yayınları Nar Test Mavi Seri Soru Bankası Set 6 Kitap 8 Sınıf Lgs 2023 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de bu var daha kolay.
3D Yayınları 3d 2022 Lgs Türkçe Matematik Fen Bilimleri Soru Bankası Seti (3 Kitap) - Fiyatı, Yorumları
3D Yayınları 3d 2022 Lgs Türkçe Matematik Fen Bilimleri Soru Bankası Seti (3 Kitap) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
@crexy.ee
Hocam netler ne durumda?
Bunu alabilirsin hocam alıştırmalı olması güzel bunun her dersten al.Hocam kusura bakma müsait değildim ve hastaydım 1 haftadır ders çalışamadım hiç deneme sonuçları da aynı yanlışlarımı inceleyip çözümünü izleyip anladım hepsini kitap olarak bunları araştırdım da tane tane nartest almayı düşünüyorum onda beceri temelli temel düzey ve yeni nesil şeklinde işliyor konu hem pekiştiren yeni nesile alıştırmak için feni de hız düşünüyorum cezam vardı yazamadım.
@Ağabey38
Tane tane nartest ve fen hız yayinları alıyorum umarım beni geliştirir sence @Ağabey38
Eki Görüntüle 2443676
Sence zorlanırmıyım yoksa kendimi daha iyi geliştirirmiyim aslında herşey bende bitiyor.
Alıştırmalı bir kitabım var zaten etkinlikliBunu alabilirsin hocam alıştırmalı olması güzel bunun her dersten al.