LGS matematik soru bankası önerisi

Xelor

Centipat
Daha fazla  
8. sınıf oldum bu sene yani LGS öğrencisiyim. Şu an elimde arı yayınları matematik atölyem var fakat yetersiz geliyor, başlangıç seviyesine uygun, içinde yeni nesil sorularda olan soru bankası önerileriniz varsa sevinirim.

8. sınıf oldum bu sene yani LGS öğrencisiyim. Şu an elimde arı yayınları matematik atölyem var fakat yetersiz geliyor, başlangıç seviyesine uygun, içinde yeni nesil sorularda olan soru bankası önerileriniz varsa sevinirim.
Başlangıç seviyesi -> Ankara Güçlendiren
Orta -> Günay
Üst düzey -> Okyanus Master

Günay ve Hız Yayınları iyi diyorlardı diye duymuştum.

Başlangıç seviyesi -> Ankara Güçlendiren
Orta -> Günay
Üst düzey -> Okyanus Master
Okyanus çok abartılıyor. Sorularını yazana ver 10 dk'da çözer bir soruyu.

Hepinize teşekkürler, o zaman Ankara veya hız alırım. Buraya yazmadan önce de aklımdan hız geçiyordu zaten.

Bir de fen bilimleri için etkinlik defteri mi alsam daha iyi olur. Yoksa direkt soru bankasına mı atliyim. İlk üniteyi pekiştirmek için etkinlik defteri düşünüyordumda size de bir sormak istedim.

2022 LGS'de 480 almış biri olarak çözdüğüm 8. sınıfta en çok işime yarayan soru bankasının sinan kuzucu olduğunu belirtiyorum.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı