LGS puanı 2 ayda artar mı?

En son denemem 335 geldi, 400'e çıkarmaya çalışıyorum. 2 ayda çıkar mı, günde 150 soru çözüyorum? Bazen hiç çözemiyorum aksilikler oluyor, ramazan olduğu için zaten yorgun olduğum için 70 soru yapıp bırakıyorum. Çok korkuyorum ya kötü gerlirse diye, öneriniz nedir?

Gecmis konulardan eksigin varsa cok zor, yoksa tempoyu biraz arttirirsan elbet yukselir puanin.
Kotu gelirse de uzulmene, bunun icin korkmana gerek yok. Dusundugun kadar hayati onem tasiyan bir sinav degil.

Kalan 2 aylık süreyi verimli çalışarak geçirirsen puanını yükseltirsin. Çözdüğün soru sayısını biraz daha arttırırsan iyi olur. LGS'den çok fazla korkma. Çok kötü bir okula düşmedikten sonra gittiğin okulun pek bir önemi yok hemen hemen aynı oluyorlar zaten.

Günde 70 soru çözüyorum diyor arkadaş günde 70 ne ciddiyim. 1 buçuk saat çalışsa zaten 70 soru çözer.

70 de değil ama 350 soru çözmek Max 2 hafta sonra bıktıracak ve 1.5 ay boyunca asla çalışamayacak çok yüklenmek hiçbirzaman iyi değildir düzenli sürekli çözmek lazım

Az değil hocam düzenli olduğu sürece gayet yeterli bir sayı önemli olan soru değil denemeler zaten.

Denemeleri kötü gidiyor ondan cözmeli.
Arkadasın hedefi 400 ve denemelerde 335 alıyor sizce soru sayısını sabit tutarsa bir şey degisir mi?

Kalan 2 aylık süreyi verimli çalışarak geçirirsen puanını yükseltirsin. Çözdüğün soru sayısını biraz daha arttırırsan iyi olur. LGS'den çok fazla korkma. Çok kötü bir okula düşmedikten sonra gittiğin okulun pek bir önemi yok hemen hemen aynı oluyorlar zaten.

Ortam cok önemli iyi bir lisede calısmak zorunda kalır ancak normal liselerde hocalar o kadar cok zorlamazlar.

70 de değil ama 350 soru çözmek Max 2 hafta sonra bıktıracak ve 1.5 ay boyunca asla çalışamayacak çok yüklenmek hiçbirzaman iyi değildir düzenli sürekli çözmek lazım
Tempo bu yüzden önemli . Yüklenmeden tepesine binilmeden olmaz insanoğlu bu rahata kaçar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı