Son 2 ayda kendi kendine sürekli deneme yap. Haftada 2 kere ya da en azından 1 kere.
En son denemem 335 geldi, 400'e çıkarmaya çalışıyorum. 2 ayda çıkar mı, günde 150 soru çözüyorum? Bazen hiç çözemiyorum aksilikler oluyor, ramazan olduğu için zaten yorgun olduğum için 70 soru yapıp bırakıyorum. Çok korkuyorum ya kötü gerlirse diye, öneriniz nedir?
Gerçekten eğer bir yer istiyorsa son 2 aydayız min günde 1 deneme + 350 soru yapmasu gerekiyor min 70 80 yeni nesil mat.Aynen kanka, en az 500 soru çözmesi 1000 sayfa okuması ve 2 saat tekrar yapması gerekiyor.
=) sen öyle san bromBana dislike atan arkadaşlar merkezi sistemle yerleştiler herhalde.
Günde 70 soru çözüyorum diyor arkadaş günde 70 ne ciddiyim. 1 buçuk saat çalışsa zaten 70 soru çözer.=) sen öyle san brom
Önemli olan çok soru değil verimli soruGünde 150 çok az tempoyu arttırman gerek.
Günde 70 soru çözüyorum diyor arkadaş günde 70 ne ciddiyim. 1 buçuk saat çalışsa zaten 70 soru çözer.
Az değil hocam düzenli olduğu sürece gayet yeterli bir sayı önemli olan soru değil denemeler zaten.
Kalan 2 aylık süreyi verimli çalışarak geçirirsen puanını yükseltirsin. Çözdüğün soru sayısını biraz daha arttırırsan iyi olur. LGS'den çok fazla korkma. Çok kötü bir okula düşmedikten sonra gittiğin okulun pek bir önemi yok hemen hemen aynı oluyorlar zaten.
Tempo bu yüzden önemli . Yüklenmeden tepesine binilmeden olmaz insanoğlu bu rahata kaçar.70 de değil ama 350 soru çözmek Max 2 hafta sonra bıktıracak ve 1.5 ay boyunca asla çalışamayacak çok yüklenmek hiçbirzaman iyi değildir düzenli sürekli çözmek lazım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.