LGS puanı çok düşük

mertbatu9

Hectopat
Herkese merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere 30 gün önce LGS sınavı vardı. Çok güzel bir şekilde girdik ve geri çıktık lakin 30 Haziran günü sonuçları açıklanacaktı. MEB'in sınav sonuç sitesine girdim puanımın 240 olduğunu öğrendim ne yapmam gerek ne yapacağımı bilmiyorum elim ayağım bağlandı. Resmen hayatım karardı. Arkadaşlarım ben çalışmadım 340 aldım ben çalışmadım 401 aldım ben çalışmadım 370 aldım diyor. Benim puanım neden bu kadar düşük?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21

Yapacağın bir şey yok.

Yapacak bir şey yok maalesef. Okul ortalaman iyiyse civardaki iyi bir Anadolu lisesine gidebilirsin.

Ders çalışmazsan zamanında, olacağı bu olur. Yapacak bir şey yok.
Gerçekten mi? Çalışmadığını nerden biliyorsun? Ben çalıştım tüm yılımı harcadım yine de olmadı. Bu sınav çalışmayla kazanılmıyor sadece zeki olman yetiyor.

Gerçekten mi? Çalışmadığını nereden biliyorsun? Ben çalıştım tüm yılımı harcadım yine de olmadı. Bu sınav çalışmayla kazanılmıyor sadece zeki olman yetiyor.

Hayır çalışmana veya zeki olmana gerek yok. Milletvekili oğlu/kızıysan istediğin okula girersin çünkü burası Türkiye!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…