LGS puanı çok düşük

Senin ders bile işlemez dediğin okul herhalde ortaokul ya da meslek lisesi. Bu konuda iyi lise, kötü lise karşılaştırması yapmıyoruz, LGS puanı düşük bir öğrenci var bizde ortaokul başarı puanı ile gitmesinin daha mantıklı olduğunu söylüyoruz. Duyarlık bir mesele yok. :D
Burada size laf atan birisi olmadı, adınız bile geçmedi. Biz farklı bir konu konuşuyoruz arkadaşla. Alakadar olmanızı tavsiye etmem. YTD

Komik misiniz? Sabah akşam çalıştım 50 kitap bitirdim denemelerimde hep 460 üstü aldım. Çalışmamış mı oluyorum? Adil bir sınav değil 2 saat içerinde seviyemi belirliyorlar sınavda stresten elim titredi kitapçıkta doğru olanları optiğe yanlış kodlamışım siz hala alay ediyorsunuz. Ülke çok güzel yeğen diyen dayılardan farkınız yok.
Aynı sınavlara biz de girdik. Aynı şekilde biz de yaptık. Ek olarak biz kazandık. Doğru kitap ve doğru çalışma ile.

Kardeşim her insanın kapasitesi aynı değildir. Kimi 1 saatte anlar kimi 10 saatte anlamaz o yüzden şu kadar saat çalıştım şu kadar soru çözdüm bunlar boş şeyler. Sınavdan sonra ben elimden gelenin en iyisini yaptım diyebiliyorsan istersen daha düşük bir puan al üzülmemen gerekir ama keşke şöyle yapsaydım diyorsan demek ki yeterince çalışmamışsındır.

Herkese merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere 30 gün önce LGS sınavı vardı. Çok güzel bir şekilde girdik ve geri çıktık lakin 30 Haziran günü sonuçları açıklanacaktı. MEB'in sınav sonuç sitesine girdim puanımın 240 olduğunu öğrendim ne yapmam gerek ne yapacağımı bilmiyorum elim ayağım bağlandı. Resmen hayatım karardı. Arkadaşlarım ben çalışmadım 340 aldım ben çalışmadım 401 aldım ben çalışmadım 370 aldım diyor. Benim puanım neden bu kadar düşük?

Gelecekteki üniversite sınavına iyi hazırlanın o zaman.

Hiç soru çözmedim yıl boyu sadece ders dinledim dikkatlice ve 380 aldım gerçekten seninki düşük bir puan çalışmadan almak mümkün son 2 ay kala hep oyun oynadım diğer dersler hep sosyal ve küçük dersler tamdı türkçede 4 yanlış vardı matematiğim kötüydü çok kafaya takmadım ortalamam 97 idi yakındaki güzel bir liseye yerleştim çok dert etme zaten diploma için okunuyor çoğunlukla ülkede sonuç seni zaten üniversitede tatmin etmeyecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı