LGS puanı çok düşük

Sınav 24 gün önce oldu 30 değil. Ben adam akıllı çalışmadım aldım dersimi oturdum yerime notum 333, 3311.

Burada size laf atan birisi olmadı, adınız bile geçmedi. Biz farklı bir konu konuşuyoruz arkadaşla. Alakadar olmanızı tavsiye etmem. YTD

Aynı sınavlara biz de girdik. Aynı şekilde biz de yaptık. Ek olarak biz kazandık. Doğru kitap ve doğru çalışma ile.

Kardeşim her insanın kapasitesi aynı değildir. Kimi 1 saatte anlar kimi 10 saatte anlamaz o yüzden şu kadar saat çalıştım şu kadar soru çözdüm bunlar boş şeyler. Sınavdan sonra ben elimden gelenin en iyisini yaptım diyebiliyorsan istersen daha düşük bir puan al üzülmemen gerekir ama keşke şöyle yapsaydım diyorsan demek ki yeterince çalışmamışsındır.

İyi bir liseye veya kötü bir liseye gitsen de her şey sana bağlı oluyor. Eğer Anadolu lisesine giremezsen en azından proje okulu Anadolu tekniğe gir üniversite sınavına daha iyi çalışman gerekecek.

Çocuklar bunu anlamıyor işte .

Gelecekteki üniversite sınavına iyi hazırlanın o zaman.

Hiç soru çözmedim yıl boyu sadece ders dinledim dikkatlice ve 380 aldım gerçekten seninki düşük bir puan çalışmadan almak mümkün son 2 ay kala hep oyun oynadım diğer dersler hep sosyal ve küçük dersler tamdı türkçede 4 yanlış vardı matematiğim kötüydü çok kafaya takmadım ortalamam 97 idi yakındaki güzel bir liseye yerleştim çok dert etme zaten diploma için okunuyor çoğunlukla ülkede sonuç seni zaten üniversitede tatmin etmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…