LGS puanı çok düşük

Hiç soru çözmedim yıl boyu sadece ders dinledim dikkatlice ve 380 aldım gerçekten seninki düşük bir puan çalışmadan almak mümkün son 2 ay kala hep oyun oynadım diğer dersler hep sosyal ve küçük dersler tamdı türkçede 4 yanlış vardı matematiğim kötüydü çok kafaya takmadım ortalamam 97 idi yakındaki güzel bir liseye yerleştim çok dert etme zaten diploma için okunuyor çoğunlukla ülkede sonuç seni zaten üniversitede tatmin etmeyecek.

380 puanla sınavlı liseye niye gitmedin merak ettim. Yakındaki derken yerel yerleştirmedir herhalde.

380 puanla sınavlı liseye niye gitmedin merak ettim.

En düşük sınavlı okullar uzak ve ortamı kötüydü ya da proje meslekti en düşük Anadolu ise evime 45 dk uzaktaydı araba ile bende önceden teogda 470 puanla alan ve bir anda devletin ani kararıyla 87 civarı üzeri ortalamayla alan bir okula gittim.

Benim arkadaşlarım 1 yıl boyunca deli gibi çalıştılar. Ama puanları 330 civarında. Ben hiç çalışmadım 285 aldım. Sırf cahil kalmamak için liseyi okuyacağım ancak üniversiteyi biraz düşünmem gerekecek. Bu ülkede okumak istemiyorum, zaman kaybı.

En düşük sınavlı okullar uzak ve ortamı kötüydü ya da proje meslekti en düşük Anadolu ise evime 45 dk uzaktaydı araba ile bende önceden teogda 470 puanla alan ve bir anda devletin ani kararıyla 87 civarı üzeri ortalamayla alan bir okula gittim.

Orası tanıdık geldi, bizim burasıda öyle ya bende 320 puan küsur puan yaptım çalışmadan fena puan değildi sağlık mesleğe veya bir sosyal bilimler tutuyordu ama çok uzaklar. Bende 87 ortalama üstü puanla alan bir okulu yazmıştım, oda teogla 470 gibi bir puanla alıyordu onu yazdım kazandım. O sınavlı liseler kadar uzaktaki 1 saatten fazla yolu vardır. Hayır bir de sayısı da az sınavlı liselerin burada. Bizim okulda 400 puanla gidemeyen vardı sınavlı liseye öyle düşün.

Orası tanıdık geldi, bizim burasıda öyle ya bende 320 puan küsur puan yaptım çalışmadan fena puan değildi sağlık mesleğe veya bir sosyal bilimler tutuyordu ama çok uzaklar. Bende 87 ortalama üstü puanla alan bir okulu yazmıştım, oda teogla 470 gibi bir puanla alıyordu onu yazdım kazandım. O sınavlı liseler kadar uzaktaki 1 saatten fazla yolu vardır. Hayır bir de sayısı da az sınavlı liselerin burada.

Orası neresi merak ettim hangi şehir?

Orası tanıdık geldi, bizim burasıda öyle ya bende 320 puan küsur puan yaptım çalışmadan fena puan değildi sağlık mesleğe veya bir sosyal bilimler tutuyordu ama çok uzaklar. Bende 87 ortalama üstü puanla alan bir okulu yazmıştım, oda teogla 470 gibi bir puanla alıyordu onu yazdım kazandım. O sınavlı liseler kadar uzaktaki 1 saatten fazla yolu vardır. Hayır bir de sayısı da az sınavlı liselerin burada.
Bizim burada da böyle hocam.

Anca imam hatip yapsınlar insanların çoğu gitmek istemiyor yap okul herkes yakınında beğendiği okula girsin.

Bursa.

Evet ya her yer sınavlı imam hatip. Bizim okulun başarısı daha yüksek imamhatipi bu yıl sınavlı sisteme dahil ettiler şok oldum. Hayır giden de yok kontenjanın yarısından fazlası boş. Başka okul olsa kapanırdı israftan.

Anca imam hatip yapsınlar insanların çoğu gitmek istemiyor yap okul herkes yakınında beğendiği okula girsin.

Bursa.
Katılıyorum hocam. İmam hatip ortaokulunda okudum ve Arapça işkenceydi. Kur'an hocasını seviyordum anlatımı güzel hocaydı ama Arapça hocaları gerçekten çok kötüydü. Adam akıllı 1 kelime ezberlediğimi hatırlamıyorum. Hocalar genellikle sınavdan önce 3-4 sorunun cevabını verirler ve çoğu soruya yardımcı olurlardı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı