LGS puanı çok düşük

Ders çalışmazsan zamanında, olacağı bu olur. Yapacak bir şey yok.
Yanlış bir bakış açısı. Kuzenim dönem boyu test üzerine test çözdü. Kendisi zaten özel okulda olduğu için eğitimi de kaliteliydi. Denemelerde gayet iyi sonuçlar alıyordu, gerek okulda gerek okul dışı. Ona rağmen sınavda aldığı sonuç beklentilerin altındaydı. Bunun tonlarca sebebi var, yalnızca ders çalışmamaya bağlayamazsın.

Aynısı bana oldu desem yeridir.

Bunun çalışıp çalışmamakla da alakası var ama en önemlisi sınav tecrübenin ne kadar olduğu ve sınav anında stresini, heyecanını ne kadar yenebildiğindir. Bende çok çalışmadım ama çalışan arkadaşlarıma göre daha çok puan almıştım. Sınavda kendini boş yere gerersen yapamaman normal zaten. Zaten soruları anlatmıyorum bile sırf zorluk olsun diye 1 sayfa soru yazıyorlar ama 2 paragraf içimdeki 2 cümle sadece soruyu ilgilendiriyor. Geriye kalan senin vaktini yemek için yapılmış boş yazılar. Takma bu kadar günümüzün çoğu lisesi sayısal zaten. Kendi çalışmanı sıkı tut kazanan sen olacaksın.

Yalandır kimse çalışmadığı halde o kadar almaz moral bozmak için söylüyorlar.

"Çoğu lisesi sayısal" derken herhalde Anadolu ve fenleri kastettiniz başka yok. Orayı anlamadım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…