LGS puanı çok düşük

Kafa yapınızın değişmesi lazım artık, aileler ve çocukları sınavı dünyanın sonu gibi görmesi komik geliyor artık bana. İyi bir üniversite diploması ile bile iş bulamazken neden bu lise giriş sınavını takıyorsunuz? size lisenin en fazla kazandıracağı şey arkadaş ortamıdır o arkadaş ortamıda zaten orta halli okul başarı puanı ile gidilen anadolu liselerinde bile var.

Ortalaman ne alemde? Bende 390 mı ne almıştım, onla bile bir yere gidemedim. En azından bir 75 üstü ortalaman varsa çok kafana takma.

Yanlış yönlendirme yapmayalım. Evine en yakın olması zorunda değil. Kontenjan tutturmayı başarırsa uzaktaki OBP'li liseye bile gidebilir.

En akıllı sensin . Örnek veriyorum orda, arkadaş isterse uzak liseyede gidebilir tabii ki ama yakın olması her bakımdan daha iyidir günlük 1 saat yol gitmek zorunda kalmaz mesela.

Hangi liseye gidersen git aynı yere geleceksin + bir işe başlarken senin okuduğun liseyi sormuyorlar. Okuduğun üniversiteyi soruyorlar.
Çok çok çok güzel duyar kasmışsınız bravo. Kötü bir lise de hep olaylar yaşanan lisede İYİ BİR EĞİTİM ALIR MISINIZ ? ALAMAZSINIZ. Ders bile işlenmez ders.. Duyar yeri burası değildir.

2019'da 312 aldım bende kanka. Yapacak bir şey yok.

Çok çok çok güzel duyar kasmışsınız bravo. Kötü bir lise de hep olaylar yaşanan lisede iyi bir eğitim alır mısınız? Alamazsınız. Ders bile işlenmez ders. Duyar yeri burası değildir.

Senin ders bile işlemez dediğin okul herhalde ortaokul ya da meslek lisesi. Bu konuda iyi lise, kötü lise karşılaştırması yapmıyoruz, LGS puanı düşük bir öğrenci var bizde ortaokul başarı puanı ile gitmesinin daha mantıklı olduğunu söylüyoruz. Duyarlık bir mesele yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…