Goddark Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #1 10. sınıfta başka bir şehre tanışacağım ve tam olarak puanımı hatırlayamıyorum. Puanımı nasıl görebilirim?
10. sınıfta başka bir şehre tanışacağım ve tam olarak puanımı hatırlayamıyorum. Puanımı nasıl görebilirim?
Dr. Who Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 20 Haziran 2025 #2 Goddark dedi: 10. sınıfta başka bir şehre tanışacağım ve tam olarak puanımı hatırlayamıyorum. Puanımı nasıl görebilirim? Genişletmek için tıkla... Sınava girdiğin yılki sınav sonuçları diye arat MEB'in sitesi çıkıyor oradan sanırım doğum tarihi ve T.C. kimlik no ile gorebiliyorsun.
Goddark dedi: 10. sınıfta başka bir şehre tanışacağım ve tam olarak puanımı hatırlayamıyorum. Puanımı nasıl görebilirim? Genişletmek için tıkla... Sınava girdiğin yılki sınav sonuçları diye arat MEB'in sitesi çıkıyor oradan sanırım doğum tarihi ve T.C. kimlik no ile gorebiliyorsun.
Furkan_001 Decapat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 1.087 Çözümler 11 20 Haziran 2025 #3 Veli'nin e devletine giriş yap. Nakil başvurusu araması yap. Sayfaya gir nakil yapmana gerek yok. O ekranda yazıyor diye biliyorum.
Veli'nin e devletine giriş yap. Nakil başvurusu araması yap. Sayfaya gir nakil yapmana gerek yok. O ekranda yazıyor diye biliyorum.