2025 Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi ile yorumları, kontenjan sayıları, üniversite başarıları ve istatistiki bilgileri yer almaktadır.
2025 Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi ile yorumları, kontenjan sayıları, üniversite başarıları ve istatistiki bilgileri yer almaktadır.
Selam dostlar, konuyla alakasız olarak bir soru sormak istiyorum. Alabileceğim en mantıklı cevabı burada alabileceğimi düşündüğüm için konuyu biraz bozacağım. Kardeşim berbat derecede bir puan ve dolayısıyla yüzdelik dilim yapmış. (222 - %75 civarı) Onun için olabilecek en uygun senaryoda bir tercihte bulunmayı istiyorum ama anlamadığım bir şey var. Bu arada soracağım bu soru merkezi yerleştirme yani LGS puanından alınan ve elde edilen puanla yapılacak tercih, sorum ise şu. Ekte bıraktığım fotoğraftaki gibi gözüken alan isimlerinin yanlarında bulunan parantez içerisindeki (sınavlı) ibaresi ne anlama geliyor? Pek anlayamadım, aydınlatabilecek birisi var ise şimdiden ona teşekkürlerimi sunuyorum.