LGS puanı yüksek olan okul tercihe yazılabilir mi?

wyvernacc

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, LGS yerleştirme sonuçları bugün açıklandı ve aynı zamanda nakiller de başladı. Benim puanım 406 istediğim okul 418 bu okulu yazabiliyor muyum nakil listesine? Ailem yazamıyorsun diyor ama.

Yazabilirsin ve yazman gerekir zaten sırayla ilk yazdığın olmazsa 2. ye yerleşiyorsun şansını dene ilk sıraya aldığından yuksek olan yerleri yaz geri çekme ihtimali olabilir.

Yazabilirsin ve yazman gerekir zaten sırayla ilk yazdığın olmazsa 2. ye yerleşiyorsun şansını dene ilk sıraya aldığından yuksek olan yerleri yaz geri çekme ihtimali olabilir
Ben obp ile bir okula atıldım şuan. Ordan puanlıya nakil oluyor mu?

Merhaba, LGS yerleştirme sonuçları bugün açıklandı ve aynı zamanda nakiller de başladı. Benim puanım 406 istediğim okul 418 bu okulu yazabiliyor muyum nakil listesine? Ailem yazamıyorsun diyor ama.

Hocam puanın çok da önemi yok önemi yok önemli olan yüzdelik dilimin, senin yüzdelik dilimin ile okulun yüzdelik dilimim yakın ise yaz yüksek ihtimal girersin.
Bir de okullarda ana kontenjan dolsa bile okulda yer varsa ekstra kontenjan ile girme ihtimalin var.

Almazlar büyük ihtimal.
Almaları değil 410 lise var onu istiyorum aslında ama puanımdan yüksek bir yer yazabiliyor muyum onu bilmiyorum.

İstediğim okul 410. Ama obp ile bir lisedeyim şuan acaba puanla alan yazabiliyor muyum nakile?

önemli olan yüzdelik dilim puan yetmiyorsa bile yüzdelik dilimin yetmesi yeterli
zaten okula olan isteğe bağlı olarak yüzdelik dilim değişebilir sen yaz gelebilir sonra pişman olma

Önemli olan yüzdelik dilim puan yetmiyorsa bile yüzdelik dilimin yetmesi yeterli
Zaten okula olan isteğe bağlı olarak yüzdelik dilim değişebilir sen yaz gelebilir sonra pişman olma.

Almaları değil 410 lise var onu istiyorum aslında ama puanımdan yüksek bir yer yazabiliyor muyum onu bilmiyorum.

İstediğim okul 410. ama OBP ile bir lisedeyim şu an acaba puanla alan yazabiliyor muyum nakile?

Yazabiliyorsun hocam. Okul bitmeden nakilde isteğinde bulunursan tabii ki de olur.

Yazabiliyorsun hocam. Okul bitmeden nakilde isteğinde bulunursan tabii ki de olur.
Bir şey daha soracağım, şu an nakil yapmak istiyorum fakat sadece obp ile alan okula yapabiliyorum şöyle diyor: Sınav puanı olmayan öğrenciler, sınavlı okula başvuramaz. Nedendir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…