LGS puanım nasıl?

İmam Hatiplere olan nefretinizi hiç anlamıyorum çoğu Fen Lisesinden daha iyi ailemde dindar şuan İmam Hatipteyim Gaziantep'teyiz Şahinbey Belediye'sinin en iyi okulu bizim okul denemelerde her zaman bizim okul birinci geliyor hem o liseyi tuturursam babam 20.000TL'lik bilgisayar alacak.
Yok dostum, nefret kusmuyorum. Daha iyi şartlarda eğitim alabilirsin, Matematik ve Fen geliştirmek yerine Arapça dilini geliştirirsen hedefin açısından ne faydası olacak? Din ile ilgili bir iş yapmak istiyorsan tabi ki git ama ben mühendis olacağım diyorsan gitme bence.
Kanka sınavla alan imam hatipler bildiğin imam hatiplerden değil haberin olsun. Beynini çürütmesi ile ne alakası var bu kadar İslamofobik olmana gerek yok dostum.
Genelleme yapmıştım, haklısınız. En azından çevremde gördüğüm böyle.

Yok dostum, nefret kusmuyorum. Daha iyi şartlarda eğitim alabilirsin, Matematik ve Fen geliştirmek yerine Arapça dilini geliştirirsen hedefin açısından ne faydası olacak? Din ile ilgili bir iş yapmak istiyorsan tabi ki git ama ben mühendis olacağım diyorsan gitme bence.

Genelleme yapmıştım, haklısınız. En azından çevremde gördüğüm böyle.
Dediklerinizde haklısınız fakat Kartal IB ve IC diploma veriyor ileride iş bulurken çok fazla işime yarayacak diploma bu diplomalar sayesinde yurtdışına gidip gelinen işlerde öncelik tanınıyor.

Anladım hocam, yolunuz açık olsun :)
1621625318515.png

Buyurun hocam burada sağladığı tüm katkılar var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı