Lgs sınav sonucu takılmalı mı?

En iyi devlet lisesine gitsen bile 30 kişilik sınıflarda ders göreceksin. Çok da kasma.
Her lise öyle değil. Mahallemde bulunan bir lisenin 13-14 kişilik sınıfları var. İstanbulda oturuyorum bu arada.

Hacı tanım olarak bakınca OBP bayağı bir üstün bende ancak OBP bazlı okulları ilk sizden duydum. Kısa ve net bir şekilde açıklayabilir misiniz?

Ben açıklayayım isterseniz. OBP, Ortaokul Başarı Puanı anlamına gelir. Yani OBP ile alan okullar ortalamayla alan okullardır. Sınavla yani LGS ile alan liselere göre düşük liselerdir. Bana göre bu sene 420 üstü yapan kişiler güzel okullara yerleşebilecekler. 450 puana güzel bir liseye yerleşebilirsiniz. Ayrıca biraz konuyla alakasız olacak ama hangi dersten ne kadar netiniz bulunmakta?

Son düzenleme:
Her lise öyle değil. Mahallemde bulunan bir lisenin 13-14 kişilik sınıfları var. İstanbul'da oturuyorum bu arada.

Ben açıklayayım isterseniz. OBP, ortaokul başarı puanı anlamına gelir. Yani OBP ile alan okullar ortalamayla alan okullardır. Sınavla yani LGS ile alan liselere göre düşük liselerdir. Bana göre bu sene 420 üstü yapan kişiler güzel okullara yerleşebilecekler. 450 puana güzel bir liseye yerleşebilirsiniz. Ayrıca biraz konuyla alakasız olacak ama hangi dersten ne kadar netiniz bulunmakta?
Her lise öyle değil. Mahallemde bulunan bir lisenin 13-14 kişilik sınıfları var. İstanbul'da oturuyorum bu arada.

Ben açıklayayım isterseniz. OBP, ortaokul başarı puanı anlamına gelir. Yani OBP ile alan okullar ortalamayla alan okullardır. Sınavla yani LGS ile alan liselere göre düşük liselerdir. Bana göre bu sene 420 üstü yapan kişiler güzel okullara yerleşebilecekler. 450 puana güzel bir liseye yerleşebilirsiniz. Ayrıca biraz konuyla alakasız olacak ama hangi dersten ne kadar netiniz bulunmakta?
Mat: 16, 67.
Türkçe: 17, 67.
Fen: 17, 67.
İng: 10.
Din: 6 net :/
İnkılap: 7, 67.
Beni batıran ara dersler hocam. Ama Allah'tan o kadar yanlış ara derslerden geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı