LGS sonrası nasıl hissediliyor?

Girdikden sonra sonuç çıkacağı tarihe sabırsızlıkla beklerken sonucu gördükten sonra 6 ay boyunca kimseyle konuşmadım öyle bir beladır LGS.
 
Heyecandan midem ağrımaz umarım. 5. sınıfta bursluluk sınavına girerken heyecandan mideme ağrı girmişti. LGS bursluluk sınavından çok daha büyük bir sınav üstelik.

Mide ilacı falan için kritik sınav bir de mola da kafanızı başka şeylere yormayın acaba bu şık mıydı gibisinden bazı kişiler mola da sorular hakkında konuşuyor duymamazlıktan gelin sonra stres olur sakin tutun kendinizi benden bu kadar LGS de iyi şanslar.😉
 
Öncelikli önerim fazla abartmayın. Lise sandığınız kadar önemli bir adım değil. Fen Lisesi öğrencisiyim de ne oluyor? Hemen hemen her konuda dış kaynaklara bağımlısınız, bilgi çağında okul büyük ölçüde size yalnızca ayak bağı olacak. Lisenin tabanı da tavanı da bellidir, son yıla kadar keyfinize bakın, mümkün olduğunca dil eğitimine ağırlık verin. OBP konusunda 90 gibi bir değerin eşdeğerini yakaladığınız sürece de sorun yaşamazsınız, tabii burada hedefiniz devreye giriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı